Nie byłem jeszcze w Skrzycznym. Planuje wybrać się tam na dniach. Nie będę rozpoczynał nowego tematu więc pisze tutaj i proszę o pomoc

Dzięki za odp, pozdro4all
Na trasach nie jest źle, ale iceman pytał o jazdę "górą" a tam niestety jeżdża te dziwne maszyny i one "robią" dużo błota, czasami można natrafić na taki miż maż że błoto jest wymieszane z kamieniami i sięga po kolananans pisze:a przepraszam dużo tego błota zalega na trasie z majowych zawodów ? ogólnie chciałbym widzieć na co mam się nastawić w sobotę
hehe nie wiem czy to dobry pomysłiceman pisze:Dzięki za odpowiedzi!! Wygląda na to, że jutro wybiore się tam z laską, więc pucharówka odpada, raczej coś pod xc
dziewczyna, góry i rower to bardzo dobry pomysł... na początku to wymaga trochę cierpliwości, czasami uparcia się i łapówek ale się opłaca... WAŻNE... chwalić... ba wychwalać najmniejsze postępy (jakby to było co najmniej skoczenie 15m dropa).centrum2954 pisze:hehe nie wiem czy to dobry pomysł
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości