Przesylka paczki z UK do PL

psycho144
Kontakt:

Przesylka paczki z UK do PL

Post autor: psycho144 »

Mam taki problem ,ze potrzebuje sciagnac dosc spora paczke z anglii - rower ;) no i problem polega na tym ,ze nie znam firm kurierskich ktore sie tym zajmuja. Na necie jest ich moze i sporo , ale tak naprawde nigdzie nie mozna sprawdzic opini odnosnie ich funkcjonowani. Moze ktorys z drogich forumowiczow mial doswiadczenie w tego typu sprawach? Z usa to nie ma problemu , gdyz tam to glownie funkcjonuje polamer (ktorego polecam).
Najlepiej by bylo jakby kurier moglby odebrac paczke od osoby w Uk i przetransportowac ja do PL w jednej calosci ;) i dodatkowo jakby ja dobrze zabezpieczyl (osoba od ktorej kupuje sprzet, nie chce tego zrobic... nie wiem czemu)
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

i jeszcze zeby tanio bylo... hehe,nie da rady ;).kurier Ci przetransportuje paczke,ale jesli przekroczy ona wymiary 330cm w sumie (2x najdluzsza krawedz + dwie pozostale czy jakos tak) to walnie Ci taka cene ze sie posikasz z wrazenia.o zabezpieczeniu mozesz zapomniec-nikt tego nie zrobi (chyba ze masz na mysli oklejenie tasma).
odpusc sobie,bo w ten sposob nie sciagniesz tego bike'a-chyba ze jestes gotowy na koszty przesylki na poziomie -set funtow.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
loko
Kontakt:

Post autor: loko »

www.druidbicycles.com
ODPOWIEDZ