Witam i na wstepie pocieszę że nie ma znaczenia wiek, liczą się tylko chęci do jazdy i rozwoju własnych umiejętności Wiedzę będzie można czerpac do woli od naszej kadry która wie o co chodzi w tym sp[orcie doskonale.
Arek Perin i Grzesiek Zieliński jako goście nawijać będą historie o technice jazdy i pokazywać myki i patenty
Bez obaw, każdy się nauczy nowych rzeczy i pozna ciekawych ludzi.
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Kurcze no przejechałbym się nawet ale cena mnie trochę odstraszyła ale to tylko temu, że na Stożek mam 30 km Z ciekawości wpadnę sobie w któryś dzień obejrzeć jak wygląda taki obóz totalbikes i może na kolejny się wybiorę w jakieś ciekawe miejsce
ta cena własciwie moze sie wydawac duza ale jak czytałem co w tej cenie jest to sie opyla, ja zresztą juz zbierałem kase od jakiegos roku lub półtora bo hciałem gdzies sie wybrac no i jade do wisły
Nie no rozumiem, ja tylko napisałem, że dla mnie cena jest zbyt duża bo mieszkam 30km od Stożka i jestem tam w 25-30 min jazdy samochodem i mogę tam być codziennie w sumie
mam takie pytanie..
jakie bierzecie oponki na obóz, i czy będzie można zakupić tam jakieś opony ?
z tego co wiem to w Wiśle jest sklep rowerowy, ale jest to raczej sklep prowadzony przez emerytów z rowerami dla właśnie takich ludzi ;P