[Kraków] wolski rozkopany
-
- Kontakt:
MAGIK_KRK_PL Z całym szacunkiem ale wydaje mi się, że to nie jest robota dla ciebie (dla mnie też nie). Niech zajmie się tym ktoś starszy. Nie chodzi mi tu o twoje zachowanie itp. Po prostu uważam, że ludzie traktują serio osoby dorosłe. Nie ważne czy masz 18 czy 20 lat. Chodzi o to, że i tak wyglądasz jak gówniarz. Nooo poteoretyzowałem... Znacie jakiegoś kandydata/kandydatów? Chodzi o to, żeby była to osoba w wieku (powiedzmy) późno studenckim lub wyżej.
Kart_kRk
Żeby ateista cytował Biblię..."Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień..." A tak swoją drogą - las to biblioteka, czy co? Już nie przesadzajcie z tym "pouczaniem". Młodzież i dzieci zawsze "darły mordę", a las to jedno z najlepszych miejsc do tego typu "wybryków".
Pozdrawiam
Kart_kRk
Żeby ateista cytował Biblię..."Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień..." A tak swoją drogą - las to biblioteka, czy co? Już nie przesadzajcie z tym "pouczaniem". Młodzież i dzieci zawsze "darły mordę", a las to jedno z najlepszych miejsc do tego typu "wybryków".

Pozdrawiam
S: NOWE Tarcze Avid G3 160mm przód i tył
Jakby co, oferuję pomoc - jestem już mocno posuniętym w latach fanem 3ride-u (niemal czterdziestolatkiem), więc może mnie Pan Gajowy nie poszczuje psami, a do tego znam tematykę. Nie sądzę jednak, by wiele się dało ugrać, bo zgadzam się z jedną z wcześniejszych wypowiedzi, że do tej pory wypracowane status quo było optymalne w obecnych realiach prawnych - leśniczy udawał, że o trasie nie wie i jedynie od wielkiego dzwonu coś zburzył, żeby się go nie czepiali. Można spróbować zalegalizować łopatę - może moje doświadczenie zawodowe okaże się w tej sprawie przydatne - ale coś mi się wydaje, że taka próba tylko zaaktywizuje obrońców środowiska, dla których rower, zwłaszcza w wydaniu freeridowym i downhillowym, jest raczej niepożądanym intruzem niżli alternatywnym sposobem spędzania wolnego czasu na łoni i w zgodzie z przyrodą.
-
- Kontakt:
Nie piszcie nawet o legalizacji lopaty bo to naprawde moze tylko poruszyc wladze i zniszczenie wszystkiego... poprostu trzeba zawrzec umowe z lesniczym... albo niech on nam wyznaczy miejsce w ktorym mozemy trase zrealizowac bo innego rozwiazania nie widze... a moze i nawet nie ma
[url=http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4575535]SELL[/url]
Fils Las jest wlasnie takim miejscem w ktorym nie powiinno miec miejsce takie zachowanie w dodatku tak na widoku traska po ktorej spaceruje duzo ludzi ale mnie to wali robice tak dalej to niedlugo lesniczy rozpier**** cala traske moze wtedy niektorzy pojda po rozum do glowy... Dokladnie tak samo jest w z jazda 134 niektorzy nie umieja sie zachowac i robia niesamowity burdel...
Banda:
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
http://www.pinkbike.com/photo/3491292/
kelahcim666 Też tak to widzę, z tą jednak różnicą, że moim zdaniem nawet próba zawarcia leśniczym takiej umowy, o której piszesz, to już jakaś legalizacja trasy, na którą oficjalne czynniki nie pozwolą. Z leśniczym można co najwyżej pertraktować pakt o nieagresji (na zasadzie: jak nie będziecie rozkopywać lasu i wpadać na piechurów, to ja nie będę burzyć dotychczasowych hop), ale uzyskanie od niego zgody na budowę trasy w określonym miejscu graniczy z cudem.
KART z całym szacunkiem do twojej osoby ale przymknij japę. Jakoś dawno Cię nie widziałem na łopacie a pierwszy jesteś do komentowania... co do kopania to kopiesz sobie na trasce, na którą jest legalizacja wiec cwaniakujesz. rozkopaliście dual to sobie tam siedź i się nie wyrywaj. A co do sprawy 134 to już oda tej większej akcji w wykonaniu gownażerii poszła nagonka i teraz się wszyscy pilnują jak kto się nie pilnuje to inni starsi riderzy go doprowadzają do porządku i wszystko sie odbywa z kultura do pasażerów i kierowcy.
Ergo- twoje pitolenie jest bezpodstawne i głupie.
Ergo- twoje pitolenie jest bezpodstawne i głupie.
http://sloniu.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
2 wąwóz nietknięty przez leśniczego... tylko chopy przez wode spłyneły dosłownie bo słabe kąstrukcje są na przyszłość polecam boki z badyli... i mocno uklepane wybicia. 1 wąwozu i 1 bandy po korzeniach niema zostały tylko gruzy. nowa chopą którą wykonał sławek z pomocą innych również nieistnieje. nowa odnoga nietknięta chociaż przed wybiciami są wielkie koleiny ;/ leśniczy i deszcz zrobili swoje ogólnie to łopata marnie teraz wygląda ;/
życie jest tylko 1. nie zmarnuj go i zapier...