[Bydgoszcz i okolica] Trasy i miescowki

pawelDh
Kontakt:

Post autor: pawelDh »

Jarużyn '' Zdewastowany '' :) hopy zrownane z ziemia. Dzisiaj robilem male XC znalazlem kilka miejsc do Dh / Fr - mozna wybrac z 3 najdłuższe i najlepszym kącie nachylenia i zebrac 3-4 osoby i zrobic je. PoZdro
Kasjan
Kontakt:

Post autor: Kasjan »

moje gg 6031290, kondziu ja mogę ci pomóc . mieszkam w sumie chyba niedaleko
Dh rządzi.
nestorrr
Kontakt:

Post autor: nestorrr »

jak coś na drzewnej nowy dirt:) treningowy z 2 ma i miękkie lądowanie wiec wbijac :)
Nestorrr Dirt/Street/Slope 4LIFE!!
bordowy
Kontakt:

Post autor: bordowy »

Moze ktos ma jakis pomysl na dzisiejszy dzien?
sir ktos
Kontakt:

Post autor: sir ktos »

Sami Proooo :D widze sie wypowiadaja ;] to ja sie tez dolacze :P na moje czyt. jak narazie ( Dylski, Byniek, i Ja) pozostaje nam koronowo bo soory ;] mieszkam na miedzyniu i na swojej krowie nic nie polatam :) a jak chcecie to mozecie kopac na miedzyniu ja palcem nie tkne robilem rok temu z Kondziem i pie... juz to :D ja najchetniej bym zebral ekipe hmmm kto teraz zostaje :D Bordo, byniek, dylski, mozna nie wiem darka wziasc ugadac moze bogucha i grzesia i zabrac sie za koronowo lub jak Bordo dzis rano wspomniaj oberac to Dh za 4fordonem czy jest cos ciekawego :) bo co jak co ale nie mam zamiaru latac chopek na monsterze tych garbatych i to jeszcze w SPD zycie mi mile jeszcze xD bo taka prawda
sir ktos
Kontakt:

a Mati najpierw zloz bike :D a pozniej to mozemy isc smigac xD i poznac jakies nowe mieso na Zjazdy xD ale inaczej to watpie :D chyba ze na hulajodze bedziesz nas gonil :P:D hehe xD
bordowy
Kontakt:

Bylem i widzialem...trasa zajefajna szybka i mozna polatac...tylko szkoda ze na czesci trasy hopek nie mozna robic bo je maniacy jezdzenia na koniach rownaja z ziemia.
Na stronce wesolaekipa.xt.pl sa fotki sorki za jakosc ale robione telefonem. Chce uruchomic takze forum nasze bydgoskie dh zeby mozna bylo sie na nim swobodnie wypowiadac a nie szukac topicow na dhzonie. Forum na razie w fazie roboczej dostepne pod adresem dhbydzia.xt.pl
sir ktos
Kontakt:

no to gitarka :) a co powiesz Bordo by zebrac jakis taki sklad jak pisalem i swirka jak zlozy duala :D bo na bmx :D zabradzo nie polata xD i cos zrobic bo grzesiu jednak zajebiscie koronowo zrobil :)
sir ktos
Kontakt:

i Adi, Zimil, Jace, Robercika :D ludzie przegladajacy ten temat na fullu z Bydzi jednoczcie sie xD w Kupie drzemie sila i moc :D
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

czyżby coś się w Bydgoszczy ruszyło :D ???
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
bordowy
Kontakt:

mam nadzieje bo marazm straszny wszystkich ogarnal :)
Kondziu
Kontakt:

Post autor: Kondziu »

Wielka powstanie marcowe. Ciekawe ile potrwa?
bordowy
Kontakt:

juz nie marcowe bo kwietniowe :) zapraszam na nasze forum www.dhbydzia.xt.pl
Kondziu
Kontakt:

W sumie to kwietniowe :D ale po co nam nowe forum lepiej by wszyscy bwr'a odwiedzali i przynajmniej 1 stronka była by żywa.
bordowy
Kontakt:

Ja tam z bwrem raczej nic wspolnego nie mialem ....zrodzil sie pomysl i go zrealizowalem zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Kondziu
Kontakt:

Miejmy nadzieje że wyjdzie :P ale jakoś bydgoska scena dh nie siedzi w necie więc może być kłopot.
pawelDh
Kontakt:

Post autor: pawelDh »

Kozaczki a wy na zawody w gory sie wybieracie czy macie zamiar caly sezon napierdalac po Bydgoszczy ? i sie lansowac na zjazdowce ktora oprocz koronowa nie jest potrzebna tutaj :D ? ... ? Jak ktos jedzie w gory na jakas edycje Groobera badz Do Zielenca lub Dh contesta niech tu napisze bo ja chetny pozdrower
bordowy
Kontakt:

mozna sie wybrac tylko trza sie z ludzmi ustawic zeby jechac grupa a nie kazdy z osobna :)
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Odświeże,bo trzeba sprawdzić,czy przez ponad rok coś w mieście zmieniło :wink: Poza hopami na Miedzyniu i mocnym rozwojem Myśla to jest coś jeszcze wartego uwagi lub coś nowego?
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
ODPOWIEDZ