Jakie warunki sa w Szczyrku bo wybieram sie w niedziele ale nie wiem czy jest sens, czy ktos byl dzisiaj lub pojedzie jutro? jak cos to dajcie znac bo mam kawal drogi czy trasa(y) po tych ulewach jest w miare zachowana?
KROM@ dobrze prawi , z rana w kij mokro i błotniscie , natomiast popołudniu wysychało powoli.
I wrazie czego weż worek na dupe bo Pan Józek z wyciagu bedzie eleboraty prawił na temat mtb
Po 1. W szczyrku zawsze sa warunki do jazdy raz są lżejsze raz są cięższe jak jest mokro to jest trudniej i wiekszy fun. Ja jade w sobote o 13 z bielska i mam miejsce więc moge kogoś zabrac z rowerem jak ktoś chce. Co do trasy to zamierzam ja poprawiać i modyfikować w sobotę po to zeby w niedziele sie miło jeździło więc jezeli ktoś zechce mi pomóc to bede bardzo wdzięczny. a i nie zapominajcie o workach to oszczędza stresu. w sprawie transportu kontakt 666298484.
Żeby nie robić śmietnika na forum to tu zamieszczę pytanko,chodzi mi mianowicie o kogoś kto mógł by wypożyczyć/oczywiście za jakąś zapłatą/karnet na krzesło lub ewentualnie namiary na kogoś kto mógłby wypożyczyć karnecik.Jakby co to moje gg16248586.
Jeżdzi ktoś dziś na skrzycznym,chciałbym sie dowiedzieć jakie warunki bo jutro tj 11.07 wybieramy sie albo do szczyrku albo wierchomli.Ewentualnie jak ktos ma na miejscu do odstapienia karty na wyciag to niech da znac...