Skromna gierka ale cieszy jak małe dziecko, tematu o tej grze jeszcze nie znalazłem, możliwe, że nie wszyscy o niej jeszcze wiedzą.
Śmigamy na demo z boxxerem
Niby fajne, ale ubogie w sterowanie ( prawo, lewo, szybciej, hamowanie ), 2 trasy, brak mozliwosci modyfikacji postaci i rowera. Najgorsze jest jak sie tym steruje :/.
Mam chyba poprzednią wersję tego IKK Direkt Mountainbike Challenge 08 starten, są tam 3 traski treningowe, a żeby mieć więcej trzeba mieć konto na jakiejś stronce czy coś. Cieszy zawsze coś
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Sciagnalem ta gierke, ktora podal Areq.. wiem, ze to zle.. ( ale ktos sie musial poswiecic i w to zagrac, zebyscie wy nie musieli ) Ta gra to porazka, to jest szit na kolkach, a nie rower, wystarczy poogladac filmiki, czy screeny. Ta gra nie jest warta tej ceny.. nawet za darmo tego gniota nie bierzcie.
na tym rowerze jedzie się drętwo jak by się miało kija w dupie.... juz chyba "rower" czy tam motorek z elastomanii lepiej by jezdził na tych trasach :P
a poza tym to u mnie widac jak bym jechał po białej drodze więc można powiedziec ze jade na farta :P