Big Pizza Mountainbike Challenge 09

GH
Kontakt:

Big Pizza Mountainbike Challenge 09

Post autor: GH »

Skromna gierka ale cieszy jak małe dziecko, tematu o tej grze jeszcze nie znalazłem, możliwe, że nie wszyscy o niej jeszcze wiedzą.
Śmigamy na demo z boxxerem :D
Obrazek

Obrazek

Licencja gry: freeware
Download: http://download.chip.eu/de/Big-Pizza-Mo ... 35097.html#

Zawody finałowe rozgrywane są pod koniec tygodnia.
JejQ
Kontakt:

Post autor: JejQ »

Niby fajne, ale ubogie w sterowanie ( prawo, lewo, szybciej, hamowanie ), 2 trasy, brak mozliwosci modyfikacji postaci i rowera. Najgorsze jest jak sie tym steruje :/.
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

Mam chyba poprzednią wersję tego IKK Direkt Mountainbike Challenge 08 starten, są tam 3 traski treningowe, a żeby mieć więcej trzeba mieć konto na jakiejś stronce czy coś. Cieszy zawsze coś :D
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Gawith
Kontakt:

Post autor: Gawith »

Gdyby zrobili jakąś fajną grę rowerową, coś jak ta ale bogatsza wersja i precyzyjniejsza, przypuszczam że cieszyła by się sporym zainteresowaniem :roll:
Google.pl prawdę Ci powie.
JejQ
Kontakt:

Post autor: JejQ »

Sciagnalem ta gierke, ktora podal Areq.. wiem, ze to zle.. ( ale ktos sie musial poswiecic i w to zagrac, zebyscie wy nie musieli :) ) Ta gra to porazka, to jest szit na kolkach, a nie rower, wystarczy poogladac filmiki, czy screeny. Ta gra nie jest warta tej ceny.. nawet za darmo tego gniota nie bierzcie.
osato
Kontakt:

Post autor: osato »

na tym rowerze jedzie się drętwo jak by się miało kija w dupie.... juz chyba "rower" czy tam motorek z elastomanii lepiej by jezdził na tych trasach :P
a poza tym to u mnie widac jak bym jechał po białej drodze więc można powiedziec ze jade na farta :P
ODPOWIEDZ