Sklep Dh-zone kiedy??
Sklep Dh-zone kiedy??
kiedy bd dostępny na tym najlepszym portalu sklep ?? 

http://devil17.pinkbike.com
-
- Kontakt:
ceny mialy byc konkurencyjne a slabo to widze :/
pierwsze co mnie interesowalo bo szukam do kupna przeuty
sram x7
allegro - 159zl
dh zone sklep - 216zl
x-0 carbon
allegro - 619
dh zone sklep - 847
troche spora roznica
oczywiscie nowe.
narazie nic tanszego nie widze tylko samo drozsze, mam nadzieje ze to sie zmieni
pierwsze co mnie interesowalo bo szukam do kupna przeuty
sram x7
allegro - 159zl
dh zone sklep - 216zl
x-0 carbon
allegro - 619
dh zone sklep - 847
troche spora roznica
oczywiscie nowe.
narazie nic tanszego nie widze tylko samo drozsze, mam nadzieje ze to sie zmieni
gg: 5210092
Bez przesady, ceny w sklepie sa cenami narzuconymi przez dystrybutora wiec nie ma co porownywac ich z tymi z allegro. Mam nadzieje ze oferta zwiekszy sie z czasem i bedzie jakis realny wybor bo poki co mamy tu tylko kilka marekz harfy. Jesli moge cos zasugerowac to przydałoby sie dodac kilka powszechnie poszukiwanych czesci zamiennych jak np. zestawy serwisowe do Juicy (ktorych szukam
), sprezyny i uszczelki do RS itp. bo tego brakuje w sklepach wiec bylaby nisza do zapelnienia.

Tak więc ilość klientów sklepu dh-zone jest łatwa do przewidzenia.muras pisze:Bez przesady, ceny w sklepie sa cenami narzuconymi przez dystrybutora wiec nie ma co porownywac ich z tymi z allegro
Osobiście nie znalazłem w tym sklepie ani jednej normalnej ceny, o atrakcyjnych cenach nie wspominając.
Swoją drogą skąd sklepy rowerowe na allegro biorą części, jak nie od dystrybutora? Sami przywożą bezpośrednio z fabryki?