Luzy D.O.P.E
Luzy D.O.P.E
Witam, plywak zlapal luzy, zaje...scie trzeszczy przy pracy zawieszenia i sciera klocki. Zlapal luzy w miejscu przy osi tylnej piasty. Czy mozna gdzies nabyc takie lozyska i te bebechy? czy jakos zalatwic to u tokarza?
przyznam ze nie mam wiekszych doswiadczen z uslugami tokarskimi, wiec czy wystarczy ze przyniose te wnetrznosci czy przyniesc cala tylnia czesc plywaka na ktorej jest zamocowany hampel?
przyznam ze nie mam wiekszych doswiadczen z uslugami tokarskimi, wiec czy wystarczy ze przyniose te wnetrznosci czy przyniesc cala tylnia czesc plywaka na ktorej jest zamocowany hampel?
mi sie wydaje ze luz jest tylko na lozysku.. wez plywak... idz do sklepu z lozyskami... oni sobie zobacza oznaczenie jakie jest na tym lozysku i ci dadza takie same..albo sobie zmierza wymiary i dadza ci odpowiednie...
po wymianie lozyska powinno byc ok
po wymianie lozyska powinno byc ok
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
sadze ze jak oni ci krzykną cene za te czesci to sie przewrocisz :P
mowie ci lepiej idz do sklepu zlozyskami tam ci dadza identyczne lozysko.. i w zaleznosci czy chcesz tanie lozysko czy drogie najlepszej jakosci czy moze takie posrednie w miare dobre i w miare tanie.. tam maja rozne rodzaje lozysk..
ja osobiscie kupuje lozyska te posrednie ale 2kpl... zeby sobie powiedzmy za pol roku wymienic jesli zajdzie potrzeba
mowie ci lepiej idz do sklepu zlozyskami tam ci dadza identyczne lozysko.. i w zaleznosci czy chcesz tanie lozysko czy drogie najlepszej jakosci czy moze takie posrednie w miare dobre i w miare tanie.. tam maja rozne rodzaje lozysk..
ja osobiscie kupuje lozyska te posrednie ale 2kpl... zeby sobie powiedzmy za pol roku wymienic jesli zajdzie potrzeba

[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]