bodzio2k - nie sądzisz, że jak bym szukał kogoś z kim chciał bym pojeździć to sam bym założył temat ? Chcesz pogadać ? Masz PW albo forum. Chcesz jeździć ? Ja Ci nie bronie idź gdzie chcesz i jeźdź jak chcesz. Nie mam pojęcia po co forum zaśmiecasz bzdurnymi tematami.
Kawula - tak oczywiście, bo to mój obowiązek biegać i umawiać się z każdym chętnym. Może jeszcze zacznijcie terminy obowiązkowego stawinnictwa wyznaczać ? LOL
Znam Steela osobiście ,jest bardzo w porządku kolesiem . . . dorobił mi części do tlumika w amorze,przeserwisował go,zmarnował swój czas i grosza za to nie wziął ! w dodatku jak może to wszystko załatwi jest bardzo pomocny w sprawach sprzętu. A ,że ma swoje zdanie . . . Jakbyście jeździli tyle lat co on też byście mieli.
Steel wypierdzielaj na onecie sie podzielisz ze wszystkimi swoim zajebistym oruginalnym wyszukanym i prywatnym zdaniem na rozne tematy... skoro nie jezdzisz to wypier... z tego forum.. ludzi denerwujesz i prowokujesz tylko
Roman_KRK pisze:
Steel wypierdzielaj na onecie sie podzielisz ze wszystkimi swoim zajebistym oruginalnym wyszukanym i prywatnym zdaniem na rozne tematy... skoro nie jezdzisz to wypier... z tego forum.. ludzi denerwujesz i prowokujesz tylko
Roman_KRK....to forum jest dla wszystkich!!!
... ten post napisał bodzio2k a nie STEEL...więc przestań pierd....ć !!!
p.s STEEL jezdzi już...długo...może dłużej niż Ty....
Bodzio i Roman ile macie lat ? Jak przeczytałem 1 posta pomyślałem sobie że znowu jakieś dziecko neo dorwało się do klawiatury... Śmieszny jesteś , Steel to zajebisty ziomek kwestia tego jaką jesteś osobą , cóż może z parapetami się nie dogaduje...
Co do tego kto ile jeździ się nie wypowiadaj bo jedyne co widzisz to , to co chcesz widzieć... Masz pw , Steel nigdy nikomu nie odmówił rozmowy z tego co mi wiadomo.
Roman_KRK Żal, naprawde żal. Pokazałeś chłopie poziom. Nie znam waszych kłutni, ale żyjemy w WOLNYM KRAJU [ a przynajmniej media taki kit wciskają ]. Każdy powinien móc się wypowiadać. A każdy jeździ z kim chce, jak chce, to jeździ sam.......
P.S. Sorry za ewentualne błędy.
A ja uważam że coś w tym temacie jest, osobiście nie popieram formy tzn zaczepki i wulgarnej formy ale steel odzywa sie 99% postów co więcej(!) w 99,9% kogoś wkurza swoimi wywodami. Gość może i jeździ długo ale jest tak okropnie irytujący i nieznoścny że po poprostu jak widze kto napisał to odrazu omijam żeby sobie ciśnienia niepodnosić już nie wpsomne o wszech obecnej pogardzie dla (motłochu) za jaki uważa nas steel wielki pan i władca który pozjadał wszystkie rozumy (jesteś wyniosły i pogardliwy i dlatego jak spora część tego forum mam Cie dość!) Osobiście uwarzam że takie zachowanie zasługuje na publiczne potępienie chociaż może nie w tej formie jaką proponujebodzio2k itd. Ogólnie ogarnij się i może chociaż spróbuj pohamować swoje despotyczne i pogardliwe zapędy.