Witam, mam 13 lat i moim ulubionym zajęciem jest jazda na rowerze :) Lubie sobie poskakać i troche na streecie pojeździć. Mam treka 4300 z amortyzatorem insync, i boję się że ten amor na następnych wakacjach juz pójdzie. Teraz przy większych hopach wydawało się że się łamie a co mówić za rok gdy będę na jeszcze większych skoczniach skakał. Moim marzeniem jest złożyć sobie jakiś dobry rower ( rama pitbull duo, amor dj3) no i musiałbym mieć na to conajmniej 3500 zł. Czy znacie moze jakiś sposób jak można w miare szybko zarobic troche kasy. Np. jak mozna pracowac na wakacjach aby cos zarobić ? Pozdrawiam
musze zaczac opychac rozne rzeczy to moze na nowe kola i nowe opony i nowego amora na przyszlty sezon bedzie ;) a jak nie amor to sztywny i naped. a amor i hample na nast sezon :D i bede mogl juz na rame nowa zbierac :p
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Przyzwoitą kasę można zarobić na roznoszeniu ulotek. Min. dzienny zarobek 5zł. A tak poza tym to opchnąć swój domi na Allegro, dawać d**y za pieniądze(prostytucja), sprzedać rodzine na stadionie X-lecia. A najlepiej to "pożyczyć" od kogoś rower.
Przyzwoitą kasę można zarobić na roznoszeniu ulotek. Min. dzienny zarobek 5zł. A tak poza tym to opchnąć swój domi na Allegro, dawać d**y za pieniądze(prostytucja), sprzedać rodzine na stadionie X-lecia. A najlepiej to "pożyczyć" od kogoś rower.
Zakładasz szeleszczący i błyszczący dres, na szyje i ręce łańcuszki, w jedną rękę bejsbol, w drugą łańcuch i bierzesz na ulicy taki jak Ci się podoba... I może jako bonus dostaniesz jakąś komóre :D :P
tez mam podobny problem, ale powoli sobie skladam na komponenty do roweru. Gdy mam jakas kase w kieszeni to nie wydaje jej na pierdoly tylko sobie odkladam i powoli sie zbiera. poza tym zostaje allegro. tam mozna wypchnac rozne niepotrzebne rzeczy.
no ja pierd....
kolejny...
idz na dworzec i zacznij hapac dzidy, znajdzie sie wielu 60 letnich amatorow na 13latka; tylko zaznacz, ze nocleg i zupa odpada, tylko kasa
mozesz tak jak ja zrobic, nie wiem czy to ktos napisal bo nie lubie czytac podworkowego jezyka. W takim badz razie przejdzmy do rzeczy. Otoz ja juz sobie od 3 miesiecy skladam rower ale ide do przodu, po prostu jak tylko starzy moga to daja mi kase i zamawiam czesci, i tak juz mam polowe rowerka, teraz drugie 3 miesiace i bedzie caly:)
Jakby kogoś coś chapło w zabawe z klikaniem w płatne linki to walic na gygy 5900968 - mi juz kilka firm wypłaciło na reszte czkeam. Jak cos to pisać i dam kilka fajnych firm które płacą.
mozesz klikac w bannery. niby z jednej firmy duzej kasy nie ma ale jak sie zapiszesz do kilku firm to mozna cos nie cos zarobic. tutaj masz linki do kilku firm.