AVID JUICY THREE do DH/FR
odchylnie klamki względem kierownicy. W juicy5 nie ma regulacji twardości, dopiero w juicy 7 masz taką regulacje ( takie czerwone "pokrętło" nie wiem jak to sie nazywa dokladnie)
Mam juicy 5 203mm. Hamulec godny polecenia, działa lepiej niz deore 535 i Hayes hfx9. Trzeba tylko się przyzwyczauć do duzego skoku jałowego klamki ( chociaz ponoć nie wszystkie juicy tak mają)
Mam juicy 5 203mm. Hamulec godny polecenia, działa lepiej niz deore 535 i Hayes hfx9. Trzeba tylko się przyzwyczauć do duzego skoku jałowego klamki ( chociaz ponoć nie wszystkie juicy tak mają)
Nie chcialo mi sie wszystkiego czytac:P Ale pierwsze kilka postow czytalem i rozumiem problem;) Wszystkim Wam polecam zaczaic sie na juic 5na allegro, uzywane chodza tanio, nawet w bardzo dobrym stanie, a przynajmniej o wiele lepsze i dluzej posluza. Jesli to odpada to polecam zamiast juicy3 bb5 lub 7(:
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt:
misiek123 wszystko jest do wyregulowania i ogólnie nie przejmuj się. Przyzwyczaisz się od razu wręcz i będziesz bardzo zadowolony(oczywiście jeżeli wszystko będzie w porządku). Za 400zł dorwałem komplet 5-tek;) Co prawda do serwisu były, ale już wracają do porządanego stanu:) Jeszcze tylko klocki do mnie idą(Kool Stopy) i będzie sieka
W dobrym stanie za ok 500zł chodzą.
Co do J3 to nie są takie złe jak niektórzy mówią. Kumpel na nich na Kamieńsku i Żarze był. Dały radę. No i on wyrwał je za 250zł(komplet w zasadzie nówek z tarczami itp). Teraz z tego co widziałem to za ok. 300 można komplet mieć, ale budową różnią się znacznie od 5.

Co do J3 to nie są takie złe jak niektórzy mówią. Kumpel na nich na Kamieńsku i Żarze był. Dały radę. No i on wyrwał je za 250zł(komplet w zasadzie nówek z tarczami itp). Teraz z tego co widziałem to za ok. 300 można komplet mieć, ale budową różnią się znacznie od 5.
[url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6456721[/url]
Ja kupiłem nówke juicy 5 203mm za około 320zł.
Co do skoku jałowego naprawdę cieżko się na początku przyzwyczaić, Odpowietrzałem go kilka razy i zawsze mialem tak sam duzy jałowyi skok klamki, miałem go juz nawet wysyłać do serwisu zeby zrobili cos z tym "luzem", ale teraz jestem bardzo zadowolony, wyczułem hamulec i jest git:D
Co do skoku jałowego naprawdę cieżko się na początku przyzwyczaić, Odpowietrzałem go kilka razy i zawsze mialem tak sam duzy jałowyi skok klamki, miałem go juz nawet wysyłać do serwisu zeby zrobili cos z tym "luzem", ale teraz jestem bardzo zadowolony, wyczułem hamulec i jest git:D
Posiadałem i J7 i J3. Jeżeli chodzi o działanie, to ganz pomada, to samo. Te czerwone pokrętełko wJ7 to pic na wodę, fotomontaż, nic to nie daje a to jedyna różnica pomiędzy 5 a 7.
Natomiast j3 posiada sztywne połączenie zacisk-przewód (a nie jak 5 i 7 na obrotowej końcówce) co powoduje iż przewód wychodzi pod dziwnym kątem i można sobie przewód w chaszcze złapać.
Natomiast j3 posiada sztywne połączenie zacisk-przewód (a nie jak 5 i 7 na obrotowej końcówce) co powoduje iż przewód wychodzi pod dziwnym kątem i można sobie przewód w chaszcze złapać.
Blog: www.uzurpator.com.pl | Zębatki: www.trybo.pl