[Katowice] Bop Iguana + Sr Duro 150mm

konewka
Kontakt:

Post autor: konewka »

bloodrafko nic bym nie zrobil i tyle. nie zadawaj glupich pytan
http://mrshaper.pinkbike.com/
Michał_Point
Kontakt:

Post autor: Michał_Point »

konewka jak zwykle myślę, że mądrze gadasz, tak teraz uważam ze troszkę Twoja wypowiedz nie jest na miejscu ;] a co Ty byś zrobił jeśli wiedziałbyś, że Tobie lub Twojemu ziomkowi za*ebalby rower ktoś kogo znasz ?

BTW. gratz ze udało się odzyskać rower ;]
PZDR ;]
www.pinkbike.com/photo/2479386/

www.pinkbike.com/photo/3595701/
konewka
Kontakt:

Post autor: konewka »

Michał_Point dziwi mnie poprostu takie kozakowanie na forum, mnostwo ludzi tu pisze czego by to oni nie zrobili temu zlodziejowi, a tak naprawde stojac z nim twarza w twarz zsikali by sie ze strachu i tyle. oczywiscie pewnie nie wszyscy ale 90% to napewno.
http://mrshaper.pinkbike.com/
Wino
Kontakt:

Post autor: Wino »

konewka Popieram. Czasami ludzie zadawają głupie pytania. Ja osobiście zabrał bym co moje i się stamtąd ulatniał nie robiąc sobie jeszcze większych problemów.
Avat
Kontakt:

Post autor: Avat »

konewka czy ja mówiłem że bym mu nakopał? Czytaj dokładnie. Ja bym po prostu nie odszedł z rowerem i zapomniał o sprawie.
bloodrafko
Kontakt:

Post autor: bloodrafko »

konewka Prosze Cie... jesli sobie uważasz, że to 90% by uciekło to się mylisz... A tak wogole, to nie wypada mowic za wszystkich, poki nie wiesz ( nie znasz ) tych osob...

nevermind
MG
Kontakt:

Post autor: MG »

Co to za różnica, czy mu nakopiesz teraz, czy z 10 kolegami jak go spotkasz... Na pewno nikt o takim kolesiu nie zapomni, a tym bardziej ten, któremu ukradli rower. Ja może bym i se pojechał z tamtąd, ale na pewno na tym by się nie skończyło :twisted:

W ogóle aż dziwne że sie znalazł rower ale przyjemnie :]
ODPOWIEDZ