Ja kupiłem w Harfie swojego Felta

Umowa umową, ale jej złamanie w tym punkcie niczym nie grozi. Tak jak niczym nie grozi robienie przekrętów na Allegro kiedy się robi duże obroty i placi duże prowizje. Przerabiałeś temat, ale na małych ilościach, zadzwoń i powiedx, ze chcesz wyposażyć 20 dużych skepów na terenie całego kraju i nie możesz się ze swoim lokalnym dystrybutorem gogadać na rozsądny rabat. Pewnie sprawdzą czy faktycznie tak jest i nie dadzą sie nabrać, ale wątpię,żeby od razu posłali Cię na drzewo po takim tekście.Tom@s pisze:Spaced, w zasadzie każdy dystrybutor ma z producentem umowę, że nie wolno mu sprzedać sprzętu do kraju, gdzie jest już dystrybutor tej marki...
Digas no centralnie tez to ostatnio czytałem i nie ogarniam xD jak oni rozumują :P ps. wkoncu ktoś zacytowałDigas pisze:Na amortyzatory jest jeden serwis darmowy w cenie zakupu. Zwykle należy go zrobić w ciągu 3 miesięcy ale jak będziesz używać amortyzatora przez długi okres po zakupie to wyjątkowo można go zaserwisować później.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość