Bullshit. Może od razu zacznij na wigry 3? Każdy zaczyna od tego, na co go stać, nie ma się co rozdrabniać na jakieś duro, bo będzie tylko przeszkadzać.to lepiej kupić duro i potem zmienić na coś lepszego niz odrazu coś lepszego ?
No mistrzem ortografii to on nie jest, ma też niewielkie problemy z czytaniem nazw produktówtomekblaster pisze: PRODIGI
DRÓGI
TUMU
SEPER
Szczerze? Bierz najlepsze na co styknie kasy. Jeśli rower może być używany to szukaj czegoś w dobrym stanie w gatunku takim jak wskazali koledzy wcześniej, ale jak chcesz nowe to nie poszalejesz, kasy styknie wyłącznie na Duro i jakiegoś Street Fightera. Weź kalkulator i policz ile będą kosztowały koła, policz nawet głupie linki gripy, dętki, to nie są drogie rzeczy i często nie są brane w ogóle pod uwagę, ale w sumie jak zbierzesz do kupy te wszystkie akcesoria to okazuje się że i one "obciążają" można budżet wynoszący 2 koła.Orzello1 pisze:nie wiem najpierw myślałem nad pike , a teraz to sam juz nie wiem xD a jaki mam wybrać amor ? za dobrą cene ?
taki lekki fr
to mam brać ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość