CRC-opinie użytkowników
CRC-opinie użytkowników
Chciałem zamówić sobie kask ze sklepu http://www.chainreactioncycles.com..tylko chciałbym usłyszeć jakieś opinie użytkowników.Jak z zamówieniem płatnością itd.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Świetna obsługa, kontakt, możliwość zamiany zamówienia przez emila. Zamawiałem 3 razy, 1wsza dostawa trwała 5 dni, 2uga i 3cia, 4 (ładna lotnicza wlepka na kartoniku) [gdzie w tym samym czasie z allegro czekałem na buciki z adasia jakieś niecałe 2 tyg.], zamawiałem 2 kaski 661 evo, ciuchy Royal, szybki oakley, gripy ODI, ochraniacze TLD i inne takie, wszystko na str. tak podane że nie sposób walnąć się z rozmiarem (plus dla pewności poszperać w necie [zrobiłem tak z ochraniaczami, TLD "kryje się z rozmiarem :P] ). Za pierwszym razem płaciłem bezpośrednio kartą, potem PayPalem, z kartą było trochę kłopotu bo dużo wpisywania numerów, założyłem PP, wymęczyłem te cyferki raz a pożądnie teraz zakupy to przyjemność w 100%... Kasę też raz Mi zwracali (czekałem na zamówienie z HOPE'a lecz nie doczekałem się), tu musiałem się raz przypomnieć. Reasumując serdecznie polecam sklep, choć przy teraźniejszych kursach słabo o okazje (chyba :P ).
-
- Kontakt:
ja jak zamawiam to przez karte kredytowa. Niemam nic na koncie , zamawiam za np.700zł i wtedy mam miesiac na loozie na spłacenie tych 700zł a pozniej licza sobie procenty. Zawsze z CRC wszystko super , krótki czas oczekiwania nawet nie dopłacajac do przesyłki. Raz potrzebowalem five tenów baardzo szybko zamowilem w czwartek rano , w piatek miałem buty tyle ze za wysylke musialem zaplacic 20f ale jezeli sie spieszy to opłaca sie wzisc bo paczka idzie meeega szybko !
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
Potwierdzam, z platnosciami karta nie mazadnych problemow, paczka idzie zwykle 4 dni. Jedynie co do tego kontaktu; ja kiedys na odpowiedz na mejla czekalem chyba 3 dni, raz bez powiadomienia anulowali mi jedna pozycje z koszyka. Ale jesli zamawiasz rzeczy ktore sa "in stock" i nie masz zadnych pytan ani watpliwosci to na 100% bedziesz zadowolony.
BTW nie wie ktos czy CRC prowadzi jakis program lojalnosciowy, dostal ktos kiedys jakis rabat albo gratis ?
BTW nie wie ktos czy CRC prowadzi jakis program lojalnosciowy, dostal ktos kiedys jakis rabat albo gratis ?
ogólnie z crc jestem bardzo zadowolony, sporo kasy już u nich zostawiłem. Jednak również im zdarzają sie pomyłki: kolega kupił u nich domaina, zamiast domaina przyszła tora, odesłał i... ponownie przysłali ten sam amor. Za 3 razem doszedł domain+bony o wartości przesyłek, coś koło 100 funtów. Ładnie z ich strony że wynagrodzili swoją pomyłkę, jednak trwało to strasznie długo, coś koło 2 miesięcy. Poza tym nigdy nie miałem z tym sklepem żadnych problemów, i naprawdę lubię tam kupować 

tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194