[Czarna Góra] Nowe trasy -pytanie do lokalnych budowniczych

owczar
Kontakt:

[Czarna Góra] Nowe trasy -pytanie do lokalnych budowniczych

Post autor: owczar »

Witam,
Pytanie kieruję przede wszystkim do lokalnych riderów i budowniczych z Czarnej Góry.
Ostatnio jak byliśmy przed zawodami to podczas rozmowy z wami wspominaliście coś o wybudowaniu/wytyczeniu nowych tras. Byliśmy w ostatni weekend i żadnych nowych ścieżek nie widzieliśmy.
Pytanie jak wygląda sprawa z rozbudową tras? Coś się rusza? Bo jeżdżąc starą trasę widzieliśmy, że kilka rzeczy doszło. A co wytyczeniem nowych tras?

Jeśli ktoś wie cokolwiek konkretnego to piszcie!

Pozdrawiam.
BASS
Kontakt:

Post autor: BASS »

Witaj

To ze mną zdaje się rozmawialiście. Z przyczyn osobistych wycofałem się z projektu, ale wiem ze źródła, że sprawa przeciąga się ze względu na pozwolenia. Czarna Góra znajduje się w obszarze objętym programem Natura 2000, stowarzyszenie chce, aby wszystko było legalne, więc złożono wniosek do Regionalnej Dyrekcji Ochrony Środowiska. Dlatego obsuwa w realizacji przedsięwzięcia, ale podobno wszystko jest na dobrej drodze.
javorovy
Kontakt:

Post autor: javorovy »

BASS, byłem razem z owczarem. Ta miejscówka jest super, nie warto tego marnować.
Wystarczą jeszcze dwie trasy o łagodniejszym przebiegu i będzie najlepsza w Polsce.Podejście ludzi , a w szczególności gospodyni z kwatery Balbinka , bezcenne.
Byliśmy zabłoceni- zero komentarzy , również na wyciągu.
Będziemy stałymi gośćmi.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ