[DH]Diverse Downhill Wisła
-
- Kontakt:
Ja na sztywnym jezdze i z przodu na 2,35 i z tylul. Nie widze potrzeby jezdzenia na walcach;) Dla mnie 2,35 jest idealne i nie zamierzam nigdy zmieniac;) Mam high rollery i swampy, wiec mam nadzieje, ze da rade na wisle, jakiej by pogody nie bylo:P
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Przed chwilą wróciłem z Wisły. Trasa bardzo fajna, trudna technicznie, stroma, hopki fajne bez problemow można latać. Jedyne co to teraz odmawiać paciorek żeby nie padało bo będzie rzeźnia. Miałem wrażenie że niektóre odcinki w pierwszym lasku z godziny na godzinę robiły się coraz bardziej śliskie (szczególnie jedno miejsce gdzie jest glina zamiast czarnej ziemi). Szykują się fajne zawody.
Pozdro
Pozdro
http://emde.pinkbike.com/album/stozek-2009/ -< kilka fotek z dzisiejszych treningow
-
- Kontakt:
O wiele lepiej sie jezdzilo w blocie(szczegolnie jak bylo takie mokre, mokre, nie zapychajace opon) niz dzien wczesniej na sucho:D
No dobra, ale to bylo jedyne takie miejsce, za to caly las byl latwiejszy:D
nie zgodze sie :] gorny las masakra dolny lepiej jednak najlepiej jezdzilo mi sie w sobote i w taka pogode jak by sie odbyly zawody to byla by to wg mnie najlepsza impreza w tym sezonie co nie zmienia faktu ze nadal nia jest
ogolnie duzo gleb i sliskich elementow... ale zabawa przednia :] troche jestem teraz obolaly ale ogolnie bylo super ;D