Brałem udział w realizacji tego programu (montaż) i chętnie nawiąże kontakt z bikerami z Krakowa w celu zrobienia czegoś ciekawego z naszych okolic, potrzebuje tylko namiarów na dobre miejscówki i ludzi znających się na rzeczy. Cała akcja oczywiście na zasadzie "pro publico bono" - kwestia zgrania i odpowiednich osób... Dajcie znaka jeśli ktoś chętny do pomocy - pobawmy się trochę w wakacje
Pzdr, Kuba
Bardzo fajnie to wyszło. Tylko nasze okolice to trochę z typowym DH ciężko może być prędzej FR trohe DH dirtowcy. Pamiętajmy, że większość miejscówek to nielegal. Lecz jeśli chcesz to mogę Ci pomóc razem ze znajomymi
Docelowa produkcja też raczej będzie nielegalem Poszukałem i o dziwo jest strasznie mało undergroundowych filmów o tej tematyce, stąd moja inicjatywa (a może też trochę z wakacyjnej nudy;)... Dirt jak najbardziej! Szybko, skocznie i widowiskowo, Free też czemu nie - chodzi o sam fakt oderwania się troszkę i zrobienia czegoś sympatycznego... Będzie frajda, będzie oko
Pzdr!
Witam ponownie, przepraszam za brak odzewu - Stolica wezwała ale już zwarty i gotowy więc może się uda spotkać w tym tygodniu jakoś... Pozdrawiam
Właśnie wróciłem z wycieczki po Lasku Wolskim, a właściwie z poszukiwań trasy... no i udało mi się znaleźć (co raczej nie jest żadną sztuką;) ale tylko chyba jej dolną część. Całkiem fajnie to wygląda jednak nadal liczę na pomoc w zwiedzaniu i wybraniu ew. "ciekawych" miejsc... pzdr