Dxx w starszych modelach tez bym ten ochraniacz na tarcze a co do testera to w sumie przeciez Nico duzo na lapierrach jezdzil wiec sobie jezdzi i testuje dalej. Fajna ramka tak wogóle , ładna.
Nico zna temat jak mało kto więc nie dziwi że macza palce w testach i projektach.ramka zacna i jeśli pociska się na niej tak jak na enduro to już zaczynam zbierać kasę !! Mam Spicy i wykonanie tej ramy jest naprawdę niesamowicie dopracowane, wszystkie detale przemyślane i dopieszczone, praca zawieszenia mimo że to najprostszy model daje super potencjał a geo zaskakuje zjazdowymi możliwościami.
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Steel2 jaki problem z suportami i sterami tam jest?
Swoja droga jesli pogłoski o cenie 720tki sa prawdziwe to ciekawy jestem czy nie zaroi sie ich u nas niedługo. No ale w sumie z naszym dystry to wszystko jest mozliwe :P
Dxx dokładnych cen nie ma bo lapierre jeszcze nie podał nikomu (nawet dystry z tego co wiem) ale ma być 720tka duzo tansza. Nawet jak Poreba zawali to ma sie swoje metody
McGer lapierre nigdy skory do sprzedawania samych ram nie był, za to mieli mega ceny na komponenty ze wzgledu na ilosc zamawianych (sa całkiem sporą firma biorąc pod uwage szose) wiec kompletne biki moga byc w lepszych cenach. No minus topowa wersja dh, która ma po prostu powalone cenowo komponenty