Ludzie co mają +/- 30 lat
-
- Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
- Kontakt:
heh, ja mam 16 lat od 2 dni...
chodze do liceum 1 kl.
czuje sie jakbym byl stary !!!
nie to co 3 dni wczesniej... :(
wtedy bylo biscie, a tera mnie to tak jakos psychika zmusza do myslenia ze jestem stazejacy sie...
moze to glupie, ale mnie to przytlacza
chodze do liceum 1 kl.
czuje sie jakbym byl stary !!!
nie to co 3 dni wczesniej... :(
wtedy bylo biscie, a tera mnie to tak jakos psychika zmusza do myslenia ze jestem stazejacy sie...
moze to glupie, ale mnie to przytlacza
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
-
- Kontakt:
TO teraz pomysl ze za 30-40lat ( co to jest... ) umrzesz i nikt nie bedzie o tobie nawet pamietal, zgnijesz pod ziemia albo cie spala, z jedynej pamiatki jaka po tobie zostanie - nagrobka - jakis zul zwinie znicz... swiat sie nie zmieni...
Lipa co ? ;/
Dlatego zawsze rob to na co masz ochote zebys potem nie zalowal ze sobie darowales...
Lipa co ? ;/
Dlatego zawsze rob to na co masz ochote zebys potem nie zalowal ze sobie darowales...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
linksFR nie trzeba cie uczyć wypowiedzi 16 latka bo własnie taka strzeliłes wyżej tylko że ty nie wiesz o tym ze sie wypowiadasz jak 16-to latek bo to dla ciebie obraza ( traktowanie jak gówniarza) ale jeszcze 10 lat ( szybko mimnie) i bedziesz chciał być 16-to latkiem który chodzi do szkoły dostaje kase od starych musi posprzatac tylko swój pokój a reszte dnia jezdzi na rowerze ( as nie jak co drugi 26 latek zapierdala od poniedzialku do soboty od 8 do 19 w robocie a potem to juz sie ciemno robi wiec lipa z roweru ) a wniedziele nie da sie jezdic bo cie sobotni kac zabija ( trza odreagowac cały tydzień ) I KÓŁKO SIE ZAMYKA !!!
<KuRzY>
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Witamy wszystkich statecznych użytkowników DH-zona.
Nie bez przyczyny odświeżony został topic +/- 30 lat.
Komunikat poniższy przeznaczony jest wyłącznie dla wiekowych użytkowników, ale przede wszystkim praktyków.
Takich co mobilni, i pracując na weekendy chętnie odpoczną w gronie sobie bliskich wiekiem, takich samych pojebów przed 30-stką na DH-for FUN.
Prawdą jest, że za wielu takich nie ma na tym forum stąd dzisiejsza inicjatywa.
Chcemy ustawić termin – propozycja to 15-16-17 października i miejse – chodź do wyboru to najlepiej Myślenice, Szczyrk.
Propozycje dla mniej extremalnych, i pamiętających że w poniedziałek szef na nich czeka.
Takich, co nie skaczą 10-cio metrowych dropów, a chcą pojeździć w gronie bliskich wiekiem, zanim spadnie śnieg.
Niech będzie to wyzwaniem dla męskiej solidarnsci w imię wspólnych celów, zamiast piłkarskiej środy.
Niech wasze przyszłe, obecne dziewczyny, narzeczone, żony widzą że oddajecie się czystej przyjemności na świeżym powietrzu.
Co Wy na to
I żeby nie było że dyskryminujemy młodszych – nam po prostu nie zalezy na totalnej extremie.
Chodź powody i inne by się znalazły.
To jak z filmem dla dorosłych – bez urazy.
Prpozycję – co do powyższego terminu i miejsca – proszę przesyłać do lokalnch koordynatorów – właściwie jednego koordynatora – Pana Korresa :-)
Jest to inicjatywa nas dwojga
PS
W Krakowie istnieje możliwość załatwienia na weekendy Transita
Czekamy na odzew.
Nie bez przyczyny odświeżony został topic +/- 30 lat.
Komunikat poniższy przeznaczony jest wyłącznie dla wiekowych użytkowników, ale przede wszystkim praktyków.
Takich co mobilni, i pracując na weekendy chętnie odpoczną w gronie sobie bliskich wiekiem, takich samych pojebów przed 30-stką na DH-for FUN.
Prawdą jest, że za wielu takich nie ma na tym forum stąd dzisiejsza inicjatywa.
Chcemy ustawić termin – propozycja to 15-16-17 października i miejse – chodź do wyboru to najlepiej Myślenice, Szczyrk.
Propozycje dla mniej extremalnych, i pamiętających że w poniedziałek szef na nich czeka.
Takich, co nie skaczą 10-cio metrowych dropów, a chcą pojeździć w gronie bliskich wiekiem, zanim spadnie śnieg.
Niech będzie to wyzwaniem dla męskiej solidarnsci w imię wspólnych celów, zamiast piłkarskiej środy.
Niech wasze przyszłe, obecne dziewczyny, narzeczone, żony widzą że oddajecie się czystej przyjemności na świeżym powietrzu.
Co Wy na to
I żeby nie było że dyskryminujemy młodszych – nam po prostu nie zalezy na totalnej extremie.
Chodź powody i inne by się znalazły.
To jak z filmem dla dorosłych – bez urazy.
Prpozycję – co do powyższego terminu i miejsca – proszę przesyłać do lokalnch koordynatorów – właściwie jednego koordynatora – Pana Korresa :-)
Jest to inicjatywa nas dwojga
PS
W Krakowie istnieje możliwość załatwienia na weekendy Transita
Czekamy na odzew.
-
- Kontakt: