Zakład zajmujący się malowaniem ram rowerowych.
Zakład zajmujący się malowaniem ram rowerowych.
Witam, poszukuje namiarów na zakład zajmujący się malowaniem ram rowerowych.
Kiedys czytalem artykuł w Bike Board o takim zakladzie. Pamiętem ze zajmowali się wyłącznie ramami. Jezeli ktos ma jakies namiary to prosze o kontakt.[/i]
Kiedys czytalem artykuł w Bike Board o takim zakladzie. Pamiętem ze zajmowali się wyłącznie ramami. Jezeli ktos ma jakies namiary to prosze o kontakt.[/i]
-
- Kontakt:
interesowaly by mnie zaklady w okolicach Lublina/Zamośćia/Rzeszowawojtasu pisze:
michaLJA skąd jestes ?? Będzie łatwiej Smile
nie musi to byc koniecznie zaklad ktory zajmuje się tylko malowaniem ram
chodzi mi poprostu o namiary na kogos kto zrobi to dobrze, bo ja nie znam się kompletnie na malowaniu.
-
- Kontakt:
heheh Zumbi maluje... Zumbi maluje w krakowskim colorexie. Jak byłem tam w zeszłym sezonie stały kilka ramek w kącie.
Co do DC to odradzam jakikolwiek kontakt z tą firmą. Malowanie tam ramy nie ma najmniejszego sensu. Stracisz baja na miesiąc a na koniec okaże się ze trochę im "nie wyszło"
Ja malowałbym rame w kolorexie za 100 masz tam wszystko zrobione profesjonalnie i w rozsądnym czasie
Co do DC to odradzam jakikolwiek kontakt z tą firmą. Malowanie tam ramy nie ma najmniejszego sensu. Stracisz baja na miesiąc a na koniec okaże się ze trochę im "nie wyszło"
Ja malowałbym rame w kolorexie za 100 masz tam wszystko zrobione profesjonalnie i w rozsądnym czasie
-
- Kontakt:
Kupidyn pisze:Co do DC to odradzam jakikolwiek kontakt z tą firmą. Malowanie tam ramy nie ma najmniejszego sensu. Stracisz baja na miesiąc a na koniec okaże się ze trochę im "nie wyszło"
Ta coś o tym wiem. Oddałem ramę i czekałem 5tyg (miał być tydzień) po czym dostałem ją w odwrotnych kolorach niż miała być. Na szczęście bez problemu przemalowali. Tłumaczenie Panow w dc?? Malarz się nawdychał oparów farby bo maluje bez maski i mu się kolory pomyliły;)
http://www.pinkbike.com/photo/4779648/
-
- Kontakt: