Gdzie dostanę tłumiki do boxxera ?

Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Nom, "straszne" mam powiązania z Harfą. Od czasu do czasu coś u nich kupuję i ... tyle. Po prostu nie lubię jak ktoś pomawia firmę, która w porządku. Tym bardziej o jakieś sprawy sprzed 3-4 lat. Przez tak długi czas można cuda z firmą zrobić.

ps. błędów jest więcej ale olać. Zamiast od cwaniaków wyzywać skup się na trafianiu w klawisze, bo to żałosna wymówka.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
speedy
Kontakt:

Post autor: speedy »

Steel2 pisze:Po prostu nie lubię jak ktoś pomawia firmę, która w porządku.

Harfy nie lubię, bo straciłem przez nich 900zł (seria pękających "PIKE" na boosterze.
Wiem wiem...moja wina, używalem sprzętu niezgodnie z przeznaczeniem.
Jak pewnie kilkuset riderów na świecie ktorym pękł PIKE.
conte23
Kontakt:

Post autor: conte23 »

panowie nie czas i pora na kłótnie. lepiej pokmińcie troche gdzie mogę dostać te tłumiki :-))

speedy póki co maila z harfy nie dostałem. I sądzę że nie dostanę. Pewnie zginął w outlook'u jak wiele innych.

steel2 na stronie Harfy podanych jest bodajże 7 maili. Nie róbmy idioty ze speedego bo raczej nie wysłał maila w sprawie części zamiennych do księgowości czy do reklamacji. Chłopak ma pewnie pojęcie i posłał go tam gdzie trzeba. A że ci z Harfy lubią dać czasem d..py to już inna sprawa. Mi też sprzedali szprychy do deemax'a bez nypli. Musiałem po nie wracać 100 km bo gość zapomniał ze są nakrętki.
ODPOWIEDZ