Ustawka Warszawa (sobota 11.09)
Ustawka Warszawa (sobota 11.09)
Pare osób już sie zgadało na gg, ale wale z topickiem, żeby znowu nie było mędzenia,że wszystko na ostatnia chwile i ktos nie ma koła czy bidonu.
Ustawka jest pod kolumną w najbliższą sobote (11 wrzesień) o 13.00
Chętnych zapraszamy.
Planu nie ma, pewnie jak zwykle piwko tu piwko tam, od miejscówki do miejscówki :D Aparaty i kamerki mile widziane.
Prośba: Odświeżajcie co jakiś czas żeby wszyscy przeczytali i nie zapomnieli.
Pozdro.
Ustawka jest pod kolumną w najbliższą sobote (11 wrzesień) o 13.00
Chętnych zapraszamy.
Planu nie ma, pewnie jak zwykle piwko tu piwko tam, od miejscówki do miejscówki :D Aparaty i kamerki mile widziane.
Prośba: Odświeżajcie co jakiś czas żeby wszyscy przeczytali i nie zapomnieli.
Pozdro.
ja was ludzie nie kapuje, albo sie umawiacie o 8 rano na jutrzenke, albo o 10 do milanowka albo "w samo poludnie" na wielogodzinne (jak sadze) jezdzenie. nie lepiej sie umowic po poludniu, np o 17tej kiedy sloneczko kochane nie bedzie jzu tak napierrdalac? chyba, ze chcecie tylko jezdzic od knajpy do knajpy, to faktycznie lepiej sie umowic wczesniej, zeby wam dnia nie braklo na "jezdzenie"
tak czy owak, w tak gorace dni, sporo osob woli chyba jezdzic wieczorami
tak czy owak, w tak gorace dni, sporo osob woli chyba jezdzic wieczorami
Dlatego pomiędzy 8 a 17 trzynasta jest najodpowiedniejszą godziną żeby każdego zadowolić. Poza tym to nie Afryka. Nikt nikogo przecież nie zmusza.
/quote: "nie lepiej sie umowic po poludniu, np o 17tej kiedy sloneczko kochane nie bedzie jzu tak napierrdalac?"
Tak wygląda mój każdy dzień. Teraz będzie więcej luda (falenica) i o siedemnastej nie ma sensu bo o 20 musieliby wracać.
/quote: "nie lepiej sie umowic po poludniu, np o 17tej kiedy sloneczko kochane nie bedzie jzu tak napierrdalac?"
Tak wygląda mój każdy dzień. Teraz będzie więcej luda (falenica) i o siedemnastej nie ma sensu bo o 20 musieliby wracać.
-
- Kontakt:
powinienem ziutkow z falenicy wyciagnac i sie pojawinmy :)
wlasnie, night riding fajna sprawa ale nie dla 16 latka co do liceum chodzi :p
teraz o 20 sie ciemno robi a mi nocny powrot sie nie usmiecha (a moze znow wyjsc ze z falenicy bede zapierdalal samojeden)
czekamy na wszystkich chetnych!
topic up ^^
wlasnie, night riding fajna sprawa ale nie dla 16 latka co do liceum chodzi :p
teraz o 20 sie ciemno robi a mi nocny powrot sie nie usmiecha (a moze znow wyjsc ze z falenicy bede zapierdalal samojeden)
czekamy na wszystkich chetnych!
topic up ^^
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
kcjnb
eee..kocham bardzo moja dziewczyne i ona mnie ale juz jej nie starcza wyrozumiałości na ta drugą(z 2kołami) sobota street,niedziela kazoora,a z panna co mam zrobić? SĄ PRIORYTETY,a jak sie człowiek za oboma stesknił? tu by se poruchał a tu poskakał? ku.rwa. a na rower ze mna nie pójdzie,woli sam na sam..;-))może sie jakoś wyliżę...
IGNORANTION is BLISSSssss...
wiem chłopaki że wam przykro z tego powodu że nie przyjade i że niebędzie wśrood was człowieka lansującego się na macrocaschu<ale już niedługo na macrocashu> .
mnie też jest przykro . ale mnie nie będzie bo jadę na chlanie na wesele do pułtuska. no sory jeszcze raz. kiedys indziej się zobaczymy.
to tymczasem, borym lasem
mnie też jest przykro . ale mnie nie będzie bo jadę na chlanie na wesele do pułtuska. no sory jeszcze raz. kiedys indziej się zobaczymy.
to tymczasem, borym lasem
czarna sucz :>
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
-
- Kontakt: