[Czantoria] 30 Sierpnia PP jakies info ?
Czantorie widzę z okna jak jest ładna pogoda...i nie raz to pisałem, napisze jeszcze raz...góra ma potencjał na organizowanie ogromnych imprez, ale jak to w Polsce zawsze jest...marnuje się...bo po coś robić...
Mam nadzieje że te zawody lekko otworzą oczy...niech przyjedzie kto może...frekwencja jest najważniejsza!!
Mam nadzieje że te zawody lekko otworzą oczy...niech przyjedzie kto może...frekwencja jest najważniejsza!!
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
Wszystko na sprzedaż
Spaced Tak ale w dużym stopniu od nas zależy. Jeżeli zrobimy bydło, oni powiedzą "nie chcemy tutaj takich" a jeżeli pokażemy sie z dobrej strony być może coś im się pozmienia. Czantoria ma potencjał - to jest niepodważalne. Trzeba być dobrej myśli a tymczasem panowie uciekać do treningów i przygotowań! 

http://www.team.hadronsport.com/
-
- Kontakt:
Otrzymałem szybką odpowiedź na mój e-mail:
Trasa będzie otwarta dla zawodników w piątek 28 sierpnia
Odbędą się dwa oficjalne treningi (domyślnie - dni?) - w piątek i sobotę.
Dokładne godziny zostaną niebawem podane w komunikacie prasowym i w sieci.
w moim wypadku jest już po zawodach... szkoda:(
Mimo wszystko zawody zapowiadają się przednie:)
Trasa będzie otwarta dla zawodników w piątek 28 sierpnia
Odbędą się dwa oficjalne treningi (domyślnie - dni?) - w piątek i sobotę.
Dokładne godziny zostaną niebawem podane w komunikacie prasowym i w sieci.
w moim wypadku jest już po zawodach... szkoda:(
Mimo wszystko zawody zapowiadają się przednie:)
Ale *******:/ Teraz wyjdzie kto umie jezdzic, a kto sie uczy trasy na pamiec:D
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
co ma jedno do drugiego... to że ktoś ma rozum i woli pieszo przejść trasę - później zjechać kilka/kilkanaście razy trasę (i kombinować przy okazji gdzie uciąć czas) by na zawodach pójść pełnym piecem to jest profesjonalizm.
Ale *******:/ Teraz wyjdzie kto umie jezdzic, a kto sie uczy trasy na pamiec:D
To co Ty opisałeś to nie umiejętności tylko debilizm... i proszenie się o kontuzję.
"składam się do ostrego zakrętu 40 -60 km/h bo wiem (??), że była duża banda... kurw*a drzewo... banda była dwa zakręty dalej - zapomniałem.... szpital dziesięć zakrętów dalej"
snizy- nikt normalny nie cisnie trasy jak jej nie zna. I kazdy zdazy ja w 2dni spokojnie poznac- o to sie nie martw. Tylko wyjdzie to kto ma dobra technike i dobrze jezdzi, a kto jezdzi juz od 2tyg. przed zawodami- wtedy nie da sie zle pojechac na zawodach.
Btw. to mialo byc bardziej w formie zartu, bo wiadomo, ze to bezsens, ale jak juz sie czepiasz to wyjasnilem o co mi chodzilo!
Btw. to mialo byc bardziej w formie zartu, bo wiadomo, ze to bezsens, ale jak juz sie czepiasz to wyjasnilem o co mi chodzilo!
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
normalnie TERAZ POLSKA !!!! zawody jescze sie nie zaczly a Wy juz marudzicie, za daleko ci?? wolisz na krynice?? za drogo??? proste NIE PRZYJEZDAJ !!!!!!!! ja czekam na ta trase jak szczyrbaty na suchary. Mlodzi w kwesti czantorii sie nie powinni wypowiadac, jest to kultowa gora> Byla pierwsza chyba powazna trasa do dh i byla najbardziej prestizowa w PP a wy gadacie o krynicy! a to ze jakies staruchy beda smedzic przy wyciagu normalka, na downstaresi etez smedzili i kij im w oko, i pomimo zlej pogody zawdoy byly super
OMENRACING