Ludzie!! Dajcie sobie siana z pointami i innymi pierdolami!!!! Kazdy jezdzi na tym na co go stac, lub na tym co lubi!!!!
Rany masakra jest z wami wszystkimi, ten ma dragstera a ten ma srake!!!!i tak w kolko!!! Mamy sie spotkac?? to mowcie gdzie i o ktorej!!
i najlepiej w lesie:P ale mi to obojetne!!!
iceman prosze zatkaj sie jak możesz- koniec z kóotniami- wszystkie bike'i są fajne, każdy chwyali co ma- a jak ktoś sie ma kłocić to niech zwala- idzcie sobie na czat łodzi albo czegos jescze i nawijajcie, a tu dajcie spokój- to jaka godzina by większości pasowała?
a point jest fajniejszy od draga::PPPP
dobra nie powiedziałem tego , ale popatrzcie na ludzi z wawy- oni cos lepiej sie organizują- a my zamiast ustwic co i jak to o pierdoły lecimy
mikael ty pojebancu pierdolony!? co zes sobie kutafonie ubzdurał? teraz na kazdego jape drzesz ze sie nalewa z Twojego sojkoPointa?
jestes popierdolony i zgrywasz kurwa mądrzejszego niz jestes, a Ci to nie wychodzi wcale!
jakis niedorozwoj intelektualny! idz zdupiaj z Tego forum, albo przynajmniej "krakow" sobie z podpisu usun pierdolcu. Nic nie wyjdzie z tego umawiania się bo nikt nie chce jezdzic z takim pojebem jak ty! do konca zycia bedziesz sie sam bujał! i zaden topic Ci juz nie pomoze!
kosmos a ja ci cos powiem uwazam za kompletnych zjebow ludzi ktorzy maja na boxxerach naklajki manitou!!! Oczywiscie sa wyjatki!!! I czytaj ze zrozumieniem!!! Przeczytaj pomysl 3 razy znow przeczytaj i dopierto potem mnie objedz!!!
btw to ja jezdze na poincie!!! I podobno jak na swoj wiek to niezle wymiatam!!!
Wiec....
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
rosa z calym szacunkiem... ale ***********!! ********** i **** Ci do tego... zazdrosc?? jakbys ***** czytal ze zrozumieniem to nie najezdzam na ludzi ktorzy maja dragi, pointy etc. tylko debili a ze czesto sie zdarza ze debile maja powyzsze ramy to juz ine moja wina... i kurwa nie obrazaj mnie ***** jak kurwa jestes takim niedorozwojem... dla Twojej zajawki ja nie nakleilem sobie manitou na boxxerze... a specjalnie dla Ciebie nakleje sobie logo sponsora :]
szafa, normalnie jestem spokojnym człowiekiem , ale to przechodzi wszelkie pojęcie. NO PRZECIEŻ TY CZŁOWIEKU JESTEŚ TOTALNIE P O J E B A N Y !!!! O co ci chodzi łajzo wredna??? Nie interesuje cie temat to W Y P I E R D A L A J!! Chodziło o to w tym temacie zęby sie spotkac, to zaczęliście sie kłoćić o jakies wprost niemożliwe pierdoły- no ludzie po prostu wstyd. Ja rozumiem ze sie wpierdoli ni stąd ni zowąd taka ciota jak szafa, co **** wie o **** wie czym, typowy nowy forumowicz9 tzw. wakacyjny) , ale temat był raczej poważny. Ale jak tam sprawa ma wyglądac, to weźmy siobie wszyscy dajmy spokój- bo to nie ma przyszłości, zwłąszcza jak to forum ma być polem do popisu dla takich ludzi jak np kilka razy wymienony w tym poście
jakbys juz ktorys raz nie doczytal to ci kurwa powtorze... nie obchodzi mnie kto na czym jezdzi ale co soba prezentuje - a Ty jak widac raczej marny poziom intelektualny... co do jazdy to sie nie wypowiem, nie widzialem...
a ja wręcz inaczej- skoro pomysł chuje wzięli, to ja proponuje sobie poklnąc troche jescze- bo jestem wkurwiony na maksa Klnijcie sobie na czym **** świat stio
KURWA
ja tam ci nie zazdroszcze fajnie ze jezdzisz na takeij maszynce i ze startowales w ME i cenie cie za to!!! Ale nie wiem po co najezdzac na pointa widzisz nie wszyscy maja kase i SPONSORA na takei maszynki!!!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff