Cześć Czy miał ktoś z was może Stłuczenie łokcia z krwiakiem??
Jeżeli tak to czy mogliscie wtedy tak normalnie ręką zginać czy mieliście takie jakby ograniczone pole zginania ??
Byłem na pogotowiu u chirurga i według niego, na prześwietleniu niema nic złamanego itp. ale jeszcze wolę się upewnić w waszym przypadku jak to było :P
Z góry dzięki za odp!!
Śmieszne trochę, ze pytasz "zwykłych ludzi" o to a nie pójdziesz np. do drugiego lekarza. Miałem stłuczoną rękę w okolicach łokcia z krwiakiem i miałem ograniczone pole zginania ale dlatego, że naciągnąłem przy okazji mięśnie-PRZYPUSZCZAM że u ciebie też się to stało.
Miałem kiedyś krwiaka w udzie - 10x2x2cm. Przez bity miesiąc nie mogłem zgiąć nogi bardziej niż 5cm, ból niesamowity. Idz na usg, tam wyjdzie czy masz krwiaka czy nie. Życzę powrotu do zdrowia, sezon mija
Miałem w zeszłym roku złamanie główki kości promieniowej łokcia prawego z wielkim obrzękiem, bolało jak ch.. I nie mogłem wyprostować ręki do końca Miałem zastrzyki przeciwzakrzepowe i rehabilitację i mniej więcej po dwóch miesiącach ręka jakoś działała..w tym sezonie już śmigam na pełnej k.
Lomek miałem to samo co ty miałem ograniczony ruch reka , przez tydzień nie ruszałem w ogóle ręka a potem juz git coraz lepiej. (na tydzień wjebali mi łape do szyny ;| wtedy )