Cześć nie wiedziałem czy tu czy w HP ale mniejsza biega oto że wpadłem na co tygodniowy konkurs w malowaniu ramy w programach graficznych chodzi oto że moderatorzy wybierają jakąś ramę/rower i przez tydzień ludzie zgłaszają prace ze swoimi propozycjami w postaci obrazków ze zmienionymi wzorami i kolorami. Co wy na to?? w ten sposób powstało by może nawet parę fajnych wzorów ;]
Kramon dajesz jak Ci sie nudzi mozesz mi zaprojektowac demo 9 czarny bazowy + niebieskie dodatki typu jakies dodatkowe napisy nie wiem, w koncu jestes grafikiem cos wymyslisz jak bedzie zajebiste to pomaluje w ten sposob ramencje
wyszło mi że tak powiem paint!!! może to dlatego że baza była zpupy albo ja zkopałem no ale zrobiłem coś takiego osobiście jakby były dobre kolory niebieski by błyszczał a czarny matowy noto jakoś by to wyglądało
Kramon nonono wyglada zajebiscie. Zaraz sobie zapisze i po sezonie mysle ze moje demo tak bedzie wygladalo o ile znajde kogos kto bedzie chcial ten projekt zrealizowac. A moglbys jeszcze zrobic projekt 888rc pasujacy do ramy?
Ja bym ten temat przekształcił w coś takiego jak jest na pb, że ktoś dodaje zdjęcie z prośbą o zrobienie np czarnych kół i brązowego mostka, a ktoś obeznany w ps lub czymś podobnym grzecznie spędza 30s przy fotce i w czynie społecznym sprawia komuś radość / pomaga