Przerzutka tył a rama
Przerzutka tył a rama
Witam. niewiem jak zaczac.. chodzi o moja przerzutke z tyłu gdy robie bunny hopa lub chociaz zeskakuje z kraweznika przerzutka uderza mi o rame ( shimano deore) gdy jade po nierownym terenie slysze straszne trzaskanie wlasnie tej przerzutki o rame dlatego chcialbym cos z tym zrobic.. zamierzam kupic nowa przerzutke, czy jesli kupie przerzutke z krotkim wozkiem problem zniknie ? czy tak juz jest :P
Rama Merida UMF
Jesli zmiana przerzutki pomoze to poprosze o jakas propozycje przerzutki z krotkim wozkiem nie musi byc jakas pancerna .. lekkie fr raczej z gory dzieki
Aha.. koszt hmm 70 zl mysle.
Rama Merida UMF
Jesli zmiana przerzutki pomoze to poprosze o jakas propozycje przerzutki z krotkim wozkiem nie musi byc jakas pancerna .. lekkie fr raczej z gory dzieki
Aha.. koszt hmm 70 zl mysle.
gg 6367618
@Up Niestety nie dysponuje narazie taka kasa.. : /
http://img11.yfrog.com/i/pbpic2493764.jpg/
Niestety nie mam jak narazie zrobic innego zdjecia ale mysle ze dzieki temu bedziecie wiedziec o co mi chodzi ( czerwona kreska zaznaczylem miejsce uderzenia przerzutki o rame podczas "spadniecia" )
http://img11.yfrog.com/i/pbpic2493764.jpg/
Niestety nie mam jak narazie zrobic innego zdjecia ale mysle ze dzieki temu bedziecie wiedziec o co mi chodzi ( czerwona kreska zaznaczylem miejsce uderzenia przerzutki o rame podczas "spadniecia" )
gg 6367618
Moze sproboje ale i tak raczej na zmiane przerzutki jestem zdecydowany, moje pytanie brzmi czy przerzutki z krotkim wozkiem zklidwwiduja problem ?? Przyznam ze takie przerzutki sa dla mnie czarna magią i nie bardzo wiem nawet jak działaja
Moglbys ktos cos o nich powiedziec tzn. czym sie roznia od zwyczajnych i ewentualnie propozycja jakiegos modelu.
Z góry dzieki.

Moglbys ktos cos o nich powiedziec tzn. czym sie roznia od zwyczajnych i ewentualnie propozycja jakiegos modelu.
Z góry dzieki.
gg 6367618
zizusJa powiem tyle ze zbieraj kase powoli.Uzbieraj 150-200 i kup dobrego Srama,badz wyze modele Shimano 
Miej to co masz,bo kupic kolejne gowno to bez sensu. Przerzutki z krotkim wozkiem lepiej napinaja lancuch
Poki co moja rada skroc lancuch bo widze ze taki jak kupiles taki wlozyles ;p ale skroc pare ogniw ale nie rpzesadz
i zobacz czy roznice odczuwasz.
Ja miałem Sram x7 z długim wozkiem,łancuch skrocilem i bylo o niebo lepiej
wiec tobie tez po polecam.

Miej to co masz,bo kupic kolejne gowno to bez sensu. Przerzutki z krotkim wozkiem lepiej napinaja lancuch

Poki co moja rada skroc lancuch bo widze ze taki jak kupiles taki wlozyles ;p ale skroc pare ogniw ale nie rpzesadz

Ja miałem Sram x7 z długim wozkiem,łancuch skrocilem i bylo o niebo lepiej

-
- Kontakt: