Podpisz petycję - nie karać za posiadanie Marihuany !

nooz
Kontakt:

Post autor: nooz »

Morris co z tego że ci być może leczy jelita, skoro potem odlatujesz niszcząc sobie pozostałe narządy? niech se palą maryche, tylko potem niech sie wszyscy martwią co zrobić z setkami tysięcy debili, którym mózg wyparował. niepodpisane
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

nooz rozumiem ża w Azjii mieszkają sami debile, w Afryce też no i w A.Południowej...człowieku pali sie swiete zioła na całym swiecie...mało chyba znasz temat i tylko sypiesz co usłyszysz na kazaniu !!

Od wieków rosłina znana ludziom...ma wiecej zdrowotnych własciwości niż nikotyna i alkohol razem wzięte !! szkoda gadac..

Zakazujmy wiecej to wtedy podziemie wiecej czerpie a my mniej wiemy i możemy...diler kupi nastepne mieszkanie a policja nadal bedzie brac w kieszen...idealnie !!

Zakazany alkohol juz kiedys był...i fortuny powstały w chwilę....powodzenia !
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
nooz
Kontakt:

Post autor: nooz »

Schodek znasz sie na maryśce mniej niż ci się wydaje ale tego lub nie będę roztrząsał
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

Driver egoista, jesli najpierw czegos chcesz zabraniac to postaw sie w sytuacji drugiej osoby, ktorej chcesz zabronic, w wiekszosci wypadku Ci zule nie maja gdzie pic, moga pic tylko na ulicy bo to jest ich dom, to jest dom nas wszystkich. w dalszej czesci postu przeczytaj sobie czemu tego wysypu pijanych debili by nie bylo.

miecio000027 wyobrazam to sobie tak, siedze sobie pije piwo na plantach w krakowie, przechodzi policja, mowie im ladnie dzien dobry i ida dalej. albo wariant drugi, pije sobie 15 piwo na planatach w krakowie, przechodzi policja ja wstaje i zaczynam wyrywac kosz na smieci, lapia mnie i daja mi mandat. wtedy prawo w tym wypadku byloby zrobione i pod ludzi madrych i pod *******.

bart.ek z tego co wiem teraz tak jest, jak masz schowane to nikt sie nie przejebie do Ciebie.

Schodek dobrze gada. ps: nie oddech a swiadomosc :p

nie uwazam zeby wszystko bylo dla ludzi ale uwazam ze jak jednostki z definicji wolne mozemy wszystkiego sprobowac i **** innym dotego. a tym zlodzieja podatkobiorca zwlaszcza. jesli Ty nie chcesz (ja tez) pomysl o tych ktorzy chca, bedac egoistami nigdy nie dojrzejemy do lepszego swiata.
pozdrawiam.
miecio000027
Kontakt:

Post autor: miecio000027 »

Lisek-Tm tu nie chodzi raczej o wywrywanie śmietników tylko o ogólną estetyke. Jest ładna pogoda i chcesz iść na spacer, wybierasz się do pobliskiego parku i na co drugiej ławce widzisz grupki ludzi z piwem albo wódką albo mniej zamożnych amatorów alko z jakąś nalewką lub jabolem. Jak chcesz pić idź do baru albo na kwadrat do kumpla a żule niech siedzą w ajnfarcie albo w lesie.

Morris pisze:ludzie będą masowo używać, a potem jednemu się znudzi, drugi oleje, a trzeci palił z kumplem a kumpel zostawił to on też to ma gdzieś itd. (tak to wyglądało z prawie wszystkimi moimi kumplami, ostał się 1)
To chyba twoi kumple mają 13 lat i poprostu nie mieli na to hajsu.
Bo to co się dzieje u mnie zaszło za daleko...

pozdro
michaleeek
Kontakt:

Post autor: michaleeek »

Oj chłopaki, chłopaki.
Przeczytałem kilka pierwszych postów i dalej mi się nie chce czytać. petycji podpisywał żadnej nie będę choć zwolennikiem baku jestem :) z tego co się orientuje to przy sobie możesz mieć chyba 0,2(tyle co nic) ale jak Cię złapią musisz im powiedzieć z kąd masz :PP. poza tym jak chcesz to i tak zapalisz a z reszta jak coś jest nielegalne i robi się to BEZ przypału to się żadnego problemu nie ma.

Jak dla mnie akcja nic nie da!
wojtec
Kontakt:

Post autor: wojtec »

Kupie damper dhx 4.0 lub 5.0 dlugosc 222
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

michaleeek nie mozesz miec przy sobie zadnej ilosci.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
michaleeek
Kontakt:

Post autor: michaleeek »

Może masz racje, na 100% nie jestem pewien, ktoś mi po prostu kiedyś tak przewinął i wydawało mi się to wiarygodne. Ale jeśli jesteś tego pewien to sorry za wprowadzanie w błąd. ....
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

podpisałem.

Nie czytam Waszych wypocin, bo już ten temat przerabialiśmy i argumenty są ciągle te same:

-nie, bo to gówno, albo "nie, bo nie"

-moje zycie, moje zdrowie

ja jako zwolennik napiszę tylko, że zawsze chciałem iść na 3 lata do więzienia, bo chciałem zapalić... mam nadzieję, że wyczuwacie sarkazm

nie ma co truć, że to mniej szkodliwe od np alko, czy ze palacz szkodzi tylko sobie... Ciemnogród, nawet jeżeli na oczy tego nie widział, to i tak powie "nie i ****", albo "to narkotyki, one są złe", a potem najebie się komandosem pod żabką.

btw - ostatnio zweryfikowałem, czy jestem uzależniony - tak chciało mi się palić, że wypaliłem pół paczki fajek (po pijaku, ogólnie nie paliłem nigdy w życiu). Ochota przeszła mimo, że nawet małego topka w tych fajkach nie było...

nooz pisze:
Schodek znasz sie na maryśce mniej niż ci się wydaje ale tego lub nie będę roztrząsał
a nie wydaje Ci się, że on mógłby Ci powiedzieć to samo i byłby bardziej wiarygodny?

sądzę, że Schodek byłby Ci w stanie wymienić kilka roślin, które są w pełni legalne, a działają znacznie potężniej niż LSD i były używane w obrzędach religijnych indian na całym świecie nie wyniszczając ich społeczeństwa.

ale zostań przy swoim zdaniu i dalej upajaj się etanolem wierząc, że jest nieszkodliwy, bo to nie "narkotyk"
wojtec
Kontakt:

Post autor: wojtec »

http://www.youtube.com/watch?v=oSq1rOMB ... re=related

wiedza ludzi ktrorzy zakazuja palenia jest powalajaca ...
snizy43
Kontakt:

Post autor: snizy43 »

polecam strone http://mynarkopolacy.pl, jest to akcja gazety wyborczej, mysle ze warto sie zainteresowac. Problem tkwi w tym ze osoba ktora pali nie powinna ponosic konsekwencji 'kryminalnych' za to ze zarzywa trawke. Policja powinna walczyc z handlarzami/gangami itd a nie ze zwyklymi ludzmi ktorzy sobie pala i nikomu nie przeszkadzaja. Fakt, palacze szkodza sami sobie ale to juz ich sprawa, nie mozna nikogo wsadzac za to do wiezienia. Inne kraje europy juz dawno dostosowaly swoje prawo do obecnej sytuacji - polskie prawo nie zmienilo sie pod tym wzgledem od 25 lat. Chyba najzywzsza pora cos z tym zrobic, a nie utwierdzac sie w przekonaniu ze jak ktos zazywa nielegalne substancje to powinien byc traktowany na rowni z przestepca, ktory je rozprowadza.
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

ćpuny!
Schodek pisze:Długi temat ..a moze zabronic palenia papierosow ????
popieram
Mlekovita
Kontakt:

Post autor: Mlekovita »

Morris co z tego że ci być może leczy jelita, skoro potem odlatujesz niszcząc sobie pozostałe narządy? niech se palą maryche, tylko potem niech sie wszyscy martwią co zrobić z setkami tysięcy debili, którym mózg wyparował. niepodpisane
Mówisz o rzeczy o której nie masz zielonego pojęcia. Marihuana jest nieszkodliwa dla organizmu i nigdy nikogo nie zabiła przez kilka tysięcy lat używania przez ludzkość.

Resztę osób które piszą o marihuanie nawet nie wiedząc w jaki sposób działa na człowieka odsyłam do wikipedii.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Marihuana
Lisek-Tm
Kontakt:

KFP nic tylko wieszac takich ludzi za jaja. nie chcesz to nie pal, nie chcesz nie pij, ale do jasnej cholery kim Ty jestes ze chcesz innym zabraniac?
KFP
Kontakt:

chcesz to się powieś za jaja

równie dobrze ja mogę stwierdzić, że jak chcesz ćpać to se ćpaj po ch... ci legalizacja?
Lisek-Tm
Kontakt:

KFP a wlasnie po to zebys nie musial placic mandatow za to ze robisz co chcesz i nikomu to nie przeszkadza.
KFP
Kontakt:

stary ja nie mam z tym problemów, chce się napić piwka to nie muszę tego robić na ulicy, równie dobrze możesz sobie ćpać/rajać zwał jak zwał w domu i nikt Ci tego nie zabroni - na ch... wam ta legalizacja?

co diler twój nie może Ci przywieźć działki do domu? to zmień dilera niech on z tym biega po mieście i ryzykuje że go pierdolną a nie ty będziesz do niego jeździł - w końcu to on na tym zarabia i to jemu powinno zależeć

a w domu sobie spokojnie zapalisz i nikt Ci nic za to nie zrobi
Lisek-Tm
Kontakt:

KFP nie tyle mi legalizacja bo ja nie mam z tym nic wspolnego, uwazam tylko ze to jest indywidualna sprawa ludzi ktorzy chca to robic, a ostatnia instytucja ktora ma prawo sie wpierdalac w nasza (Twoja tez) wolnosc jest panstwo.
a sam fakt ze przed koncertem nie moge spokojnie napic sie piwa przed klubem juz mnie wystarczajaco denerwuje, czy przeszkodzilo by to komus? nie, ale mozna zarobic na tych co sie nie dostosuja do sztucznej wolnosci, to czemu by nie? to takie typowo polsko katolickie myslenie.
a co do tego ze w domu sobie wypijesz i zapalisz to czym ze jest ziemia? jak nie naszym wspolnym domem, i jakim prawem ktos moze innemu zabronic robic czegos co nikomu nie przeszkadza?
"Znowu szwindel szykują nowy
Znów chcą się dobrać do twojej głowy