Rower Dirt/Street.

dh3ride
Kontakt:

Rower Dirt/Street.

Post autor: dh3ride »

Witam wszystkich. :)
Przymieżam się do składania/kupienia rowerka do dirt-u i street-u. Może być używka. Co lepiej składać czy kupić gotowca? Jaki może być koszt takiego bike-a? (Chce wiedzieć ile musze mieć mniej wiecej kasy) Jeżeli to w czymś pomoże to waże 75kg i mam 180cm wzrostu . :)
Ps. Rowerek na początek przygody z dirt-em i street-em ale taki żeby też pociągnął troche a nie rozpadł się. :)
Pozdrawiam i z góry dzięki. :wink:
Wujek_Ray
Kontakt:

Post autor: Wujek_Ray »

dh3ride, dokładnie 3 lub 4 dni temu był taki sam temat.
Ale jak już zapytałeś to odpowiem. Teraz są takie okazje na allegro że grzech nie kupić, i to nawet dobre rowerki są. Nic więcej Ci nie mogę powiedziec bo nie podałeś ile chcesz na to dać pieniędzy.Powiedz ile mógłbyś max dać.
Napisałeś : ''ile bym na to musiał dać'' , powiedz ile masz , lub ile byś mógł mieć to wtedy Ci powiec co i jak :D
Kramon
Kontakt:

Post autor: Kramon »

dh3ridemożna wydać 1 tyś można wydać 5 tyś powiedz ile masz pieniędzy jeśli chciałbyś kupić rower do ski kania takiego początkowego hop tu hop tam to Sign DS a jak chcesz rower do takiego bardziej ski kania no już porządnego to Kona Cowan polecam kumpel ma i zachwala .
dh3ride
Kontakt:

Post autor: dh3ride »

No najlepiej by się było zmieścić w 1,5 tyś :) I taki, żeby dało się zacząć i też troche dłużej pojeździć. :)
PoleK
Kontakt:

Post autor: PoleK »

kup uzywke jakas za 1,5k :)

nowka sie posypie szybko a uzywka bedzie na dobrych czesciach w miare... tak ze sezon dadza rade, najwiekszy nacisk kladz:

1 amor
2 rama
3 piasty
4 felgi
5 cala reszta...

jeszcze gdzies kokpit i korby w srodek bym walnal kolo kół bo od tego zaleza Twoje zeby:)
http://www.pinkbike.com/photo/5516869/
http://tnij.com/Sprzedam_stuff :)
juwala
Kontakt:

Post autor: juwala »

dh3ride - ja w sobote zakupiłem za 900 zł używkę na ramie Octane One Void i amorku Marzocchi i w porównaniu do Kross Sign Ds (nówka za 1200zł) czy jakichś Nextów, GTi, itp wypada wręcz na 6+. Polecam ci sie rozejrzeć za jakąś używka - ostatnio na allegro widziałem naprawdę super okazje do 1,5k zł :)
Irion
Kontakt:

Post autor: Irion »

Za 1600 jest nowy rower prodigy z duro z przodu... Niewiem nic na temat ramy ale na poczatek moze byc dobry... zwlaszcza ze wszystko jest nowe...;]
ODPOWIEDZ