Witam wszystkich.
Przymieżam się do składania/kupienia rowerka do dirt-u i street-u. Może być używka. Co lepiej składać czy kupić gotowca? Jaki może być koszt takiego bike-a? (Chce wiedzieć ile musze mieć mniej wiecej kasy) Jeżeli to w czymś pomoże to waże 75kg i mam 180cm wzrostu .
Ps. Rowerek na początek przygody z dirt-em i street-em ale taki żeby też pociągnął troche a nie rozpadł się.
Pozdrawiam i z góry dzięki.
dh3ride, dokładnie 3 lub 4 dni temu był taki sam temat.
Ale jak już zapytałeś to odpowiem. Teraz są takie okazje na allegro że grzech nie kupić, i to nawet dobre rowerki są. Nic więcej Ci nie mogę powiedziec bo nie podałeś ile chcesz na to dać pieniędzy.Powiedz ile mógłbyś max dać.
Napisałeś : ''ile bym na to musiał dać'' , powiedz ile masz , lub ile byś mógł mieć to wtedy Ci powiec co i jak
dh3ridemożna wydać 1 tyś można wydać 5 tyś powiedz ile masz pieniędzy jeśli chciałbyś kupić rower do ski kania takiego początkowego hop tu hop tam to Sign DS a jak chcesz rower do takiego bardziej ski kania no już porządnego to Kona Cowan polecam kumpel ma i zachwala .
dh3ride - ja w sobote zakupiłem za 900 zł używkę na ramie Octane One Void i amorku Marzocchi i w porównaniu do Kross Sign Ds (nówka za 1200zł) czy jakichś Nextów, GTi, itp wypada wręcz na 6+. Polecam ci sie rozejrzeć za jakąś używka - ostatnio na allegro widziałem naprawdę super okazje do 1,5k zł