TRUVATIV 1 vs. PMSOCHO
TRUVATIV 1 vs. PMSOCHO
co lepsze??truvativ 1 (ten za 120) czy pmsocho (ten za 130 :))..
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Lokalizacja: Zgorzelec - tu nawet psy szczekają na rowerzystów...
- Kontakt:
witam. mam od jakiegos czasu napinacz pm socho zalozony na korbie alivio na tarcze 32z. jest spoko, ostatnio lądowalem nim na murku i urwalo ni kolniez nakretki suportua a jemu nic, kolka tez panzer a wcale nie taki ciezki jak sie wydaje na początku. nie wiem jak z truvativem ale pm jest spoX no i zamawiasz na konkretną zebate.tylko od razu biez te szersze kolka, mniej zachodu bo jak wezmiesz te wązkie to mogą sie okazac za wazkie i kilka dni sie czeka...
-
- Kontakt:
A ja mam PM i kcem Truvativa:P Chcesz moze kupic Socho??;p
A poważnie: Niby sa 2 rockringi (czego brakuje truvativowi), ale sa one i tak cholernie malo sztywne i gna sie po byle uderzeniu w murek i trzeba je (a wlasciwie "go", bo tyczy sie to wewnetrznego) z buta prostowac, coby o zebatke nie ocieral...;/
Poza tym Socho jest brzydal:P
PS. Moi kumple nie narzekają, wiec moze mi sie trafił jakis zje**ny;/
pozdrower
A poważnie: Niby sa 2 rockringi (czego brakuje truvativowi), ale sa one i tak cholernie malo sztywne i gna sie po byle uderzeniu w murek i trzeba je (a wlasciwie "go", bo tyczy sie to wewnetrznego) z buta prostowac, coby o zebatke nie ocieral...;/
Poza tym Socho jest brzydal:P
PS. Moi kumple nie narzekają, wiec moze mi sie trafił jakis zje**ny;/
pozdrower
Kupie adapter do Hayes'a na 203mm do tyłu
-
- Kontakt:
haker pogadaj z socho i powiedz mu ze potrzebujesz bez jednego rockringa.. mysle ze ci tak sprzeda i bedzie taniej.
PM SOCHO robi napinacze ktore sa poprostu zajebiste... jest to kopia napinacza MRP tyle ze pod wzgledem wizualnym daleko odbiega od oryginalu ale na tym sie jezdzi a nie podziwia...
sporo ludzi narzeka na te napinacz ebo nie potrafia ich porzadnie wyregulowac. ja mam ten napinacz grubo ponad rok i lancuch nie spadl ani nie zaklinowal mi sie ani razu!!! jak komus przeszkadzaja rdzewiejace srubki to niech se je pomaluja i problem zniknie. polecam zamawianie napinacza pod konkretny wymiar zebatki tzn ilosc zebow bo wtedy na 100% bedzie ok.
jak mi sie ten napinacz kiedys skonczy to zakupie drugi taki bo poprostu zdiala tak ja powinien...
PM SOCHO robi napinacze ktore sa poprostu zajebiste... jest to kopia napinacza MRP tyle ze pod wzgledem wizualnym daleko odbiega od oryginalu ale na tym sie jezdzi a nie podziwia...
sporo ludzi narzeka na te napinacz ebo nie potrafia ich porzadnie wyregulowac. ja mam ten napinacz grubo ponad rok i lancuch nie spadl ani nie zaklinowal mi sie ani razu!!! jak komus przeszkadzaja rdzewiejace srubki to niech se je pomaluja i problem zniknie. polecam zamawianie napinacza pod konkretny wymiar zebatki tzn ilosc zebow bo wtedy na 100% bedzie ok.
jak mi sie ten napinacz kiedys skonczy to zakupie drugi taki bo poprostu zdiala tak ja powinien...
NIE MAM DUZEGO CZARNEGO ROWERU :(
-
- Kontakt:
no nie wiem czy rozginanie sie krzyzaka od spadajacego lancucha jest kwestia regulacji:)spadl mi pare razy lancuch przy konkretnym kopnieciu no i wciagnal sie miedzy zebatke a rockring-teraz musze co jakis czas prostowac kombinerami:)i krzyzakl sie krzywi od pukniec w murki itd...ale z innymi pewnie byloby duuuuzo wiecej problemow dlatego zostane przy socho:)
pzdr
pzdr
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi