[Ustroń, Czantoria] Jazda na codzień
[Ustroń, Czantoria] Jazda na codzień
Czy ma ktoś jakieś info na temat tego czy władze Czantorii pozwolą nam śmigać teraz normalnie czy dalej będzie zakaz?
Bardzo prosze o wypowiedzenie się na ten temat osób, które naprawde coś wiedzą a nie tylko snują jakieś domysły, pozwoli to uniknąć plotek na ten temat...
Bardzo prosze o wypowiedzenie się na ten temat osób, które naprawde coś wiedzą a nie tylko snują jakieś domysły, pozwoli to uniknąć plotek na ten temat...
http://mrshaper.pinkbike.com/
Chcą nas....tylko problem polega na tym że...nikt nie chce brać za NAS odpowiedzialności...nie ma osoby która weżnie odpowiedzialność za tresę po zawodach...oznaczy ją, przygotuje tak aby nie przeszkadzała ludziom na szlakach ( nie przecinała ich) potem ją zalegalizuje na stałe, będzie o nią dbał i w razie jakiś problemów wypadków będzie w stanie pomoc, bo co zrobisz jak jakiś smarkacz się rozwali a rodzice pozwą władze wyciągu? oni tam mają dość po tym nie miłym wypadku...
(kolejka ludzi jaka tam była w niedziele to jest zaledwie 10% max 15% tego co zazwyczaj ;/)
Pozdro
(kolejka ludzi jaka tam była w niedziele to jest zaledwie 10% max 15% tego co zazwyczaj ;/)
Pozdro
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
Wszystko na sprzedaż
Noldorek no rzeczywiscie sobie mega trudno z tym poradzic. Po pierwsze dajesz regulamin gdzie jezdzisz na własna odpowiedzialnosc, a jak chcesz sie upewnic to kupujac karnet moga wymusic podpisywanie, ze jezdzisz na własna odpowiedzialnosc jak to jest na Jasnej czy w Szpindlu.
A co do dbania o trase to w temacie przed zawodami pare osób rzucało hasła leogang, bikepark i przyszłosciowa miejscówka to jak sie tak zapowiadali to moze czas wypowiedzi zrezlizowac. Z mojego pktu widzenia wypowiedzi z tematu przed zawodami jasno sugerowały, ze panowie chcieli cos robic. Inna sprawa, ze ja wlasnie przez te dzikie kolejki turystów jakie maja nie wierzylem i dalej nie wierze w przyszłosc tej miejscówki.
A co do dbania o trase to w temacie przed zawodami pare osób rzucało hasła leogang, bikepark i przyszłosciowa miejscówka to jak sie tak zapowiadali to moze czas wypowiedzi zrezlizowac. Z mojego pktu widzenia wypowiedzi z tematu przed zawodami jasno sugerowały, ze panowie chcieli cos robic. Inna sprawa, ze ja wlasnie przez te dzikie kolejki turystów jakie maja nie wierzylem i dalej nie wierze w przyszłosc tej miejscówki.
-
- Kontakt:
pytałem Tomka, bo jak mówił Spaced w temacie o zawodach padło z jego stroy stwierdzenie, że są szanse że będzie to szło w dobrą strone....
a z kim rozmawiałeś tak w ogóle ?
No czyli jednak się nie opłacało pchać tam z zawodami....konewka pisze:Spaced nie bede cytowal rozmowy z trzema osobami z ktorymi rozmawialem w poniedzialek. wiem po tej rozmowie jedno: maja nas gdzies i nie chca nas.
pozatym ja raczej wierze w slowa prezesa czantorii ktory powiedzial: nie, niz zapewnieniom Tomka.
a z kim rozmawiałeś tak w ogóle ?
"Hey ho lets go!"