Durny pomysł, podobnie jak rok temu... Ciekaw jestem czy Pan (Pani?) organizator jest gotowy ponieść odpowiedzialność za zdarzenie losowe, wypadek który może się podczas takich zawodów wydarzyć? Nie sądzę! W niedziele w lasku zawsze jest kupa spacerowiczów i na pewno będą jakieś spięcia... No ale super mega pro riderzy z krakowskiej łopaty zaprawieni w boju dałnhilu po ścieżkach spacerowych takimi rzeczami się nie przejmują...
proponuje takie rozwiązanie, komu trasa nie pasuje niech nie startuje, może się organizator ogarnie jak zostanie z numerkami startowymi, woda mineralna i nic mu się nie zwróci. dlatego ja pierdole te zawody bo jazda prosto nie ma sensu.
zróbcie głosowanie po prostu jaka ma być trasa :P bo się tak z tym pierdolicie jakby było z o co.
Rozumiem że organizator wkłada w to czas i starania jakieś i może jest zły że mu ludzie zmieniaja jego wizje ale zawody chyba mają być dla ludzi wiec niech przegłosują i zdecydują co chcą jechać nie ?
hehe, glosujemy ja od tygodnia trenuje wszystkie sciezki i warianty w lasku i mi jest obojetke ktoredy pojdzie, ja glosuje na wszytskie sciezki naraz ja tylko podalem propozycje sciezki wg mnie ciekawej. zdecydujcie byle szybko, tak zeby w sobote mozna bylo trenowac sciezka ktora napewno bedzie w niedziele.
pozdroo
ja jestem za rozwiązaniem, które napisał mongol dh kilka dni temu, to maja być zawody dh, a nie kto ma więcej siły w nogach i umie szybciej pedałowac po prostej...
GG - jasne że nie, chłopaki lubią co chwilę odbudowywać łopatę....
Mongoł pewnie w ostatniej chwili przekona organizatora do zmiany trasy na taką, którą katował od tygodnia :]
Zróbcie obok słoni i przez wybieg tygrysów a później gap nad krokodylami (hui wi co tam w tym zoo mają...)
crossc7 mniej wiecje tak wygladały MS w Australi ... kto miał wiecej siły w nogach był lepszy. Ale to inna sprawa. Co do zawodów na łopacie to wiadomo , lepiej opcje bardziej kreconą niz hopami na wprost. To jasne
ja nikogo przekonywac nie bede, mi to obojetne, jakies 2 godz temu na gg napisal mi organizator ze trasa bedzie ta ktora on wyznaczyl, tak dodam tylko, ze przedwczoraj zjechalem cala trase z Budą na maxa krecac ile wlezie, Buda w polowie nie mial sily, a mi na mecie krecilo sie w glowie i zrobilo sie slabo i nie moglem wstac z ziemi.
ZYCZE POWODZENIA
jak dla mnie pomysl organizacji "zawodow" na lopacie sam w sobie jest kretynski, nie dosc ze juz dual "rozwalony" to jeszcze lopate stracimy. takie zawody jak robic to w takim miejscu gdzie nie beda widoczne, np tam na trasie gdzie Wąsu kiedys organizowal.
O poziomie trasy juz nie wspominam.
Ale tak czy siak zapraszam wszystkich po zawodach na afterparty o 20 do klubu "Tfoja Stara" (grodzka 34), w ramach afterparty odbedzie sie Punk rockowy koncert zespolu Skandal, albo raczej afterparty w ramach koncertu, no w kazdym razie wpadajcie i pijcie :p
wstęp tym razem darmowy.
bedzie dobrze, trasa to nie bedzie krecenie po plaskim tylko zrobie techniczne odcinki wiec przestancie juz na****dalac o 10.00 trasa bedzie juz gotowa a kolo 11.30 na gorze bede zbieral wisowe i dopisywal ludzi, mysle ze kolo 12 bedziecie juz startowac a jak bedzie ok to zrobi sie kolejne ale juz legalnie i sciage red bula