Witam,
byłem w tygodniu kiedy wyciąg nie chodził, trasa okazała się bardzo fajna i ciężka za razem, więc wybieram sie w najbliższy weekend troche pośmigać, żeby lepiej tam ogarniać.
karnety są ponoć po 40zl za 10 wjazdów.
Czy wybiera sie ktoś jeszcze z tego forum?
Planuję wybrać się do Rytra w najbliższy weekend (19-20.09) na 1 lub 2 dni. Mam wolne w aucie 3 miejsca (osoba z rowerem) lub nawet 4, jeśli byłyby 2 osoby na sztywniakach. Mogę odebrać kogoś z Krakowa w sobotę lub niedzielę rano. Powrót też przez Kraków. Chętni proszę pisać: 4081158(niewidoczny).
Jaśko a ja słyszałem że macie tam super rowerki do wynajęcia ?? jakieś gloriacze chyba po 40pln za dzień, to prawda ?? no i słyszałem że super trasa tam u was w potokach !! taka w cieniu poprowadzona więc słońce nie wali po gałach jak sie ostro trenuje ...muszę to zobaczyć bo lubię takie..
czekam na Was !!
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Schodek glorie za 40ziko - takie rzeczy to tylko jak mnie nie ma :/
Mamy takie potoki na trasie, tylko ostatnio lipton, gdyż lokalesi coś niszczą naszą prace - chyba nie dostali pieniędzy za las.
Jaśko wyżej napisalęś że ktoś niszczy Waszą prace. Ma rozumeić że trasa jest czesciowo zdewastowana? Czy można śmiało przyjeżdżać i zabawa będzie taka jak 2tyg temu ?
Siema, nic poważnego. Ktoś przesunął scięte drzewo na trasę ( przed potoczkiem), i teraz paru chlopa trzeba zeby je usunąć - obiecuję to zrobić na weekend. Poza tym nic poważnego, okazało się, że jakieś dzieciaki robiły sobie ułatwienia na trasie. Mozna śmigać i FUN będzie jak ostatnio. Wbijać śmiało proszę!
Byłem na akcji terenowej i drzewo nie stanowi już problemu.