zalogowani nie udzielajacy sie
uhaha. szybko szybko. trza pisac posty bo inaczej nas z torbami puszczą.
teraz tu , wielka nagonka.
k dopisałem się . może mnie nie wywalą. mam +1 posta.
nie to i tak za mało. spadam dopisze się jeszcze gdzie indziej.
wtedy bedzie +2 posty . i może przy odrobinie szczęścia mnie nie wywalą.
"życie jest jak poodełko czekoladek, nigdy niewiesz na co trafisz "-
Forest Gump
teraz tu , wielka nagonka.
k dopisałem się . może mnie nie wywalą. mam +1 posta.
nie to i tak za mało. spadam dopisze się jeszcze gdzie indziej.
wtedy bedzie +2 posty . i może przy odrobinie szczęścia mnie nie wywalą.
"życie jest jak poodełko czekoladek, nigdy niewiesz na co trafisz "-
Forest Gump
czarna sucz :>
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
8!k3r to ty z lekka nie wiesz co piszesz? Gdyby tak kazdy z zalogowanych uzytkownikow pisal conajmniej po 2 posty na dzien to by byl niezly burdel (ps i tak juz jest;-) ) Z tego co ja obserwuje to przeszlo 80% wypowiedzi osob ktore maja duza liczbe postow to pierdoly nic nie wnoszace( w tym przeklenstwa,klotnie itp...) Wiec chyba ci sie nudzi w domu bo zasmiecasz forum.
Polska to wolny kraj i kazdy kto cche moze sie zalogowac i wcale nie musi nic pisac.
Teraz wlasnie sie uwydatnilo ze tylko elita ktora ma duzo postow nabitych moze na forum siedziec? to sugerujesz?
Wez..
Pozdro dla normalnych ;-)
Polska to wolny kraj i kazdy kto cche moze sie zalogowac i wcale nie musi nic pisac.
Teraz wlasnie sie uwydatnilo ze tylko elita ktora ma duzo postow nabitych moze na forum siedziec? to sugerujesz?
Wez..
Pozdro dla normalnych ;-)
nie w dalszym ciagu chodzi mi o sprawdzenie tych co maja 0 postow I MAJA BRAK AKTYWNOSCI TO ZNACZY ZE OD ZALOGOWANIA WOGOLE NAWET NIE PRZEGLADAJA DH ZONA JAPIERDOLE przeciez mozna to sprawdzic kto wlazi np iloscia wejsc.
Taqk jak ktos tam wyzej napisal ze zalogowal sie 2 razy bo cos tam nie dzialalo czyli wynika z tego ze jego stqary login jest nieuzywaqny i niepotrzebnie jest w bazie Pozdro
Taqk jak ktos tam wyzej napisal ze zalogowal sie 2 razy bo cos tam nie dzialalo czyli wynika z tego ze jego stqary login jest nieuzywaqny i niepotrzebnie jest w bazie Pozdro
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
W sumie ten temat nie ma większego sensu ale zawsze mozna sobie po nabijać posty :P ja sie nie udzielałem ale znowu wracam do służby :) Można było by wprowadzic taki bajer ze jak jest jakis użytkownik co nie ma prawie postów i nie udziela się od dłuższego czasu (typu 3 miesiące) to zeby go wywalic bo mozna powiedziec ze tylko zaśmieca forum chyba ze Admin ma zajafke ze jest dużo użytkowników :P (bez obrazy) a potem ten typ jak by się ocknął to zrobił by sobie nowego użytkownika i był by luz...
The Power Is On Your Side !!!
niom..popiwram bikera i innych.. kiedys przegladalem liste uzytkownikow..masakra.. tych co maja 0 postow wyrzucic.. i nie broncie ich w ten sposob ze sa zalogowani tylko po to ze moga sobie poprzegladac forum , tylko poczytac.. pytam sie teraz: czy aby czytac i przegladac forum trzeba byc zalogowanym? ile ja na poczatku ogladalem forum ogladalem az w koncu sie zalogowalem.. pzdr