JisyS!! w sprzętowni masz po za tym na forum o nich było już z 500 tematów. Ogólnie powiem ci tak jest to jedna z najlepszych tanich opon do DH. Od tych opon są już tylko lepsze według mnie mischeliny i specializedy ale każda sztuka kosztuje 100.
A i jeszcze jedno minion 2.36 to jest 2.15 tak że jak chcesz 2.35 to bierz 2.5 zadziwiający jest fakt że mimo takiej zaniżonej numeracji trzymają jak
Kramon pomijasz fakt, ze jest minion dhr i dhf, oraz 4 rózne gumy, w których je mozna kupic
KitiNS DHF czy DHR? Chcesz na przodzie czy tyle? Jak na tyle to daj 60a, jak nie jezdzisz po asfalcie to 42a nawet na tył bym rozwazał (chociaz dosc szybko zejda). Na przód dla mnie tylko 42a.
Na przód tylko i wyłącznie DHF 42a 2ply butyl (czy jak to się tam pisze) - tylko to już wydatek ok. 130 zeta. Fenomenalna oponka, trzyma zajebiście i zero Sneaków.
Na tył jakąś twardszą mieszankę Specializeda lub też Maxxisa.
KitiNS duzo na asfalt? Bo jesli tak to nawet 42a ci moze dosc szybko zejsc. Rozsadnym wyborem jest dhf 42a na przód i dhr 60a na tył ale jesli nie jezdzisz po niczym stromszym to nawet drugi dhf na tyle by nie bolal.
ja mam taka na tyle (mieszanka 60a) już rok .. do miejscówek mam głównie po asfalcie ale mimo to jak na razie zdarło się 15 % .Na mokre traski z korzeniami lepiej dać miększa mieszankę.
Ale na boga miniony są tanie także wydać 100 zł co 5 miesięcy to naprawdę nie jest wydatek. Fakt ciężko je zdobyć ostatnio no ale ;]. Jeśli masz stały dostęp do nich to bierz 40 na oba kółka