Oszust z Jeleniej Góry - BikerJG cd...
Wiem, ale piszesz w imieniu brata wszystko. Po prostu mogło być gorzej jakby bikerJG w ogóle z tobą nie gadał, żadnego kontaktu bo i tak sie zdarzało, o to mi chodziło. Jeżeli chodzi właśnie o te 100zł, które każdy sprawny człowiek może zarobić w ciągu dnia, to mogłeś po prostu nie wyjechać tak z emocjami i po prostu normalnie zrobić zwrot, bez żadnych złości, wiem jak to jest ale gdy nie podejdziesz do sprawy "pogodnie" to możesz jej w ogóle nie załatwić z takim podejściem. A teraz to już nie wiem nic, jak i co zamierzacie. Osobiście zachował bym się podobnie jak BikejJG jakby ktoś dzwonił do mnie z wyklinaniem, zamiast sam zorientować się w temacie dlaczego przyszły takie a nie inne i kolejno polubownie załatwić sprawę jak się da, jak nie to już inna sprawa, ale z tego co wyczytałem BikerJG chciał ci przyjąć zwrot, ale dopiął jeszcze ten temat. Nie raz miałem podobną sytuacje, otwieram paczkę a tu bach, jakiś defekt czy coś, ale na prawdę mało jest sytuacji bez wyjścia.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W jakim Ty świecie żyjesz? Bo chyba nie studentów? Z resztą tu 100 zł, tam 50 i interes się kręci... I przeczytaj cały temat bo umknęło Ci parę wątkówdedekFR1 pisze:100zł, które każdy sprawny człowiek może zarobić w ciągu dnia
Co do tematu, to co z tym nagraniem? BikerJG pisałeś, że wrzucisz jak będziesz mieć zgode , zgode masz i co?
Takie akcje wychodzą jak się chcę "opchnąć" towar, przy dokładnym opisie by nie było problemów..., zapewne było by też mniej kupców, ale coś za coś.
gg: 701107
dragon44 Nie mówię o kimś kto się uczy, jest na wyjeździe/internacie czy coś. BikerJG zapewne nagrań nie ma, bo jakby każdy był świadomy kto z jakimi intencjami do niego dzwoni to by każdy nagrywał, a tak to miał pewno mało czasu na reakcje, tak przypuszczam. Sam nie wiem, ale ogólnie każdy przyzna że sytuacja się źle potoczyła, jakby ten nie zrobił tego to by ten nie zrobił tak i koło macieja. Nie zawsze da się grzecznie od samego początku, cóż.
dedekFR1 skoro pisał, że ma nagrania, to dla czego miałby ich nie mieć? Może jak radzą koledzy, przeczytaj wszystko jeszcze raz.
4 strona, 3 post od dołu.
kelahcim666 pytalem mathieu_88 o zgode, nie wyrazil jej, gdybym to umiescil zlamal bym prawo, jesli sie zgodzi umieszcze ale to niczego oprocz tego ze byl niemily przemadzaly i przeklinal nie zmieni.
-
- Kontakt:
dobra Konrad, jakbyś chciał przyjąć zwrot to odebrał byś paczkę, a jeśli to wina poczty, to przelałbyś mi kasę w jeden dzień, ja odesłał paczkę i by nie było żadnego problemu. Mogłeś tak samo spokojnie powiedzieć, że nie masz w tej chwili kasy i przelejesz jak będziesz miał. A wtedy ja poczekałbym z odsyłaniem. Ty potrafiłbyś wyprowadzić z równowagi nawet nieboszczyka, swoimi zapewnieniami, że on przecież wciąż żyje, a kasę oczywiście przelałeś. Wiesz o co mi się rozchodzi najbardziej?? O to, że notorycznie kłamiesz. Tego tematu by nie było gdybyś mnie wciąż nie okłamywał. Uwierz mi, nic bardziej mnie nie wku*** niż robienie ze mnie w kółko idioty i wciskanie kitów.BikerJG pisze:w koncu ktos zaowazyl o czym mowa, JA CHCE PRZYJAC ZWROT, ale po przeprosinach za grozby, rozlaczalem sie bo jakis baran wrzeszczal mi do sluchawki!
Mój brat prosił Cię grzecznie i pisał do Ciebie grzecznie na PAN. Ale kiedy usłyszałeś, że trzeba przesłać potwierdzenie przelewu, którego faktycznie nie zrobiłeś, to zwyzywałeś go od gnojków i cześć.
[url]http://sroczka.pinkbike.com/[/url]
mathieu_88 napisalem co i jak prawda? Kto klamie? NIE BLUZGALES? wkleilem rozmowy!
Jesli wyrazisz zgode zamieszcze tu rozmowy telefoniczne (zgoda na maila - mtb-konrad@o2.pl ) tresc:
Wyrazam zgode na umieszczenie nagran rozmow telefonicznych jakie prowadzilem z Konradem na forum internetowym dh-zone.com Nie wnosze zadnego sprzeciwu.
Rozmowy nagrywalem bo wiedzialem ze czlowiek bedzie mnie jechal (nagrywalem 3 ostatnie)
Temat z mojej strony zakonczony, czekam na przeprosiny, czy robie z siebie 13 latka czy nie.
Peace!
Jesli wyrazisz zgode zamieszcze tu rozmowy telefoniczne (zgoda na maila - mtb-konrad@o2.pl ) tresc:
Wyrazam zgode na umieszczenie nagran rozmow telefonicznych jakie prowadzilem z Konradem na forum internetowym dh-zone.com Nie wnosze zadnego sprzeciwu.
Rozmowy nagrywalem bo wiedzialem ze czlowiek bedzie mnie jechal (nagrywalem 3 ostatnie)
Temat z mojej strony zakonczony, czekam na przeprosiny, czy robie z siebie 13 latka czy nie.
Peace!
BikerJG szkoda słów na Ciebie.
Ciekawe jest to, co spowodowało, że "będzie Cie jechał". I jaki sens logiczny i merytoryczny miały wcześniejsze wasze rozmowy. Bo załatwiajac z Tobą jakis interes i rozmawiajac X razy tez jechałbym bez ogródek ostatnie trzy rozmowy;] No niestety, w tym temacie sam z siebie zrobiłeś poszkodowanego - szkoda, że taki z Ciebie kontrahent, który nie umiał załatwić tego JEDNYM TELEFONEM.
Najpierw krecisz i pieprzysz jakieś "głodne bajki" mijajace sie z prawdą (której sam potem zaprzeczasz), a trzymasz sie kurczowo faktu, ze ktoś po Tobie jechał.
Taki jestes "kozak" z poczuciem własnej wartosci? Zacznij szanować innych - może jako REKOMPENSATĘ zaczną szanować Ciebie, ale przed Tobą jeszcze długa droga...
P.S. dla Twojego komforu psychicznego dodam, że ja i cześć wypowiadajacych sie nie zna ani Ciebie, ani autora tematu. Wiec masz kolejny powod do zastanowienia, czemu "obcy" mają o Tobie złe mniemanie.
No, ale "czego yasiuuu sie nie nauczy, tego Yan nie bedzie umiał" ;]
Ciekawe jest to, co spowodowało, że "będzie Cie jechał". I jaki sens logiczny i merytoryczny miały wcześniejsze wasze rozmowy. Bo załatwiajac z Tobą jakis interes i rozmawiajac X razy tez jechałbym bez ogródek ostatnie trzy rozmowy;] No niestety, w tym temacie sam z siebie zrobiłeś poszkodowanego - szkoda, że taki z Ciebie kontrahent, który nie umiał załatwić tego JEDNYM TELEFONEM.
Najpierw krecisz i pieprzysz jakieś "głodne bajki" mijajace sie z prawdą (której sam potem zaprzeczasz), a trzymasz sie kurczowo faktu, ze ktoś po Tobie jechał.
Taki jestes "kozak" z poczuciem własnej wartosci? Zacznij szanować innych - może jako REKOMPENSATĘ zaczną szanować Ciebie, ale przed Tobą jeszcze długa droga...
P.S. dla Twojego komforu psychicznego dodam, że ja i cześć wypowiadajacych sie nie zna ani Ciebie, ani autora tematu. Wiec masz kolejny powod do zastanowienia, czemu "obcy" mają o Tobie złe mniemanie.
No, ale "czego yasiuuu sie nie nauczy, tego Yan nie bedzie umiał" ;]
-
- Kontakt:
BikerJG wiesz co zgodzę się na wstawienie, tych rozmów, ale najpierw chcę je sam przesłuchać. Bo wkleisz jeszcze rozmowę z kim innym, a zaufania do Ciebie nie mam.
I tak jak pisałem wcześniej, to nie ma być wypisana rozmowa, tylko linki do plików dźwiękowych.
I tak jak pisałem wcześniej, to nie ma być wypisana rozmowa, tylko linki do plików dźwiękowych.
co z tego, że wkleiłeś. Rozmawiałeś na gg z moim 14 letnim bratem i to jest jego gg, nie moje!! A Ty podpierasz się ciągle tym samym. Rozmawiałem z Tobą tylko przez telefon i wypisujemy sobie na forum, więc rozmowy z moim bratem, którego nazwałeś tutaj niedorozwiniętym, proszę zachowaj dla siebie.BikerJG pisze:napisalem co i jak prawda? Kto klamie? NIE BLUZGALES? wkleilem rozmowy!
[url]http://sroczka.pinkbike.com/[/url]
Ja tez zostalem oszukany, tylko ze na kwote 3500zl, sprawa jest narazie w kancelari prawniczej. Ma jeszcze jakies 3 tyg na zdeklarowanie sie czy przyjmie zwrot ktory odwleka juz ponad 2 miesiace, a pismo juz dostal ! Jesli sprawy nie zalatwimy "polubowie" z koniecznascia wytoczenia procesu, to jeszcze na kolejnej sprawie przytocze naruszenie prawa, poniewaz bikerjg podal moje dane osobowe, telefon, screeny smsow i rozmow na gg, na tym forum, na co mam swiadkow i dowody w postaci screenow
Jesli Pan BikerJG nie przystanie na zwrot, to zaparaszam wszystkich poszkodowanych na sale sadowa w dniu procesu, mam juz 5 osob poszkodowanych i kilku swiadkow, materialy, zdjecia oraz ekspertyze ukazujaca moje racje. Wiec jak cos to PW.
POZDRAWIAM
Jesli Pan BikerJG nie przystanie na zwrot, to zaparaszam wszystkich poszkodowanych na sale sadowa w dniu procesu, mam juz 5 osob poszkodowanych i kilku swiadkow, materialy, zdjecia oraz ekspertyze ukazujaca moje racje. Wiec jak cos to PW.
POZDRAWIAM
[S]2x yeti 4x roz. s i l
BikerJG zobacz sobie na post z 14.09.2009 18:52:01 , o nie możliwe ale to twój post gdzie nazywasz brata mathieu_88 " niedorozwinięty". Później na post z 14.09.2009 20:26:58 oo to też twój post. Napisałeś w nim że cytuję:
"scott spodnie 21:25:20
sam jestes cwelu nie dorozwiniety "
Patrząc się po godzinach wszystko jasne, kto pierwszy obraził, czyli ten powinien przeprosić.....
ps. Sądząc po powadzonych interesach masz więcej niż 14 lat, pewnie i więcej niż 18. To nawet gdyby dzieciak Ciebie zwyzywał, to powinieneś mu zwrócić uwagę! A nie prowokować dalej. Powinieneś dać mu przykład. Przykład jak się powinno zachować w sytuacji, kiedy mogą puścić nerwy. No chyba ze to jest za trudne dla Ciebie. Co można mniemać po twojej linii obrony, zrobić z siebie pokrzywdzonego....
Cały świat jest winny tylko nie Ja.
"scott spodnie 21:25:20
sam jestes cwelu nie dorozwiniety "
Patrząc się po godzinach wszystko jasne, kto pierwszy obraził, czyli ten powinien przeprosić.....
ps. Sądząc po powadzonych interesach masz więcej niż 14 lat, pewnie i więcej niż 18. To nawet gdyby dzieciak Ciebie zwyzywał, to powinieneś mu zwrócić uwagę! A nie prowokować dalej. Powinieneś dać mu przykład. Przykład jak się powinno zachować w sytuacji, kiedy mogą puścić nerwy. No chyba ze to jest za trudne dla Ciebie. Co można mniemać po twojej linii obrony, zrobić z siebie pokrzywdzonego....
Cały świat jest winny tylko nie Ja.