DHL

matin89
Kontakt:

DHL

Post autor: matin89 »

Witam.Czy moze ktorys z Was wie czy DHL dostarcze przesylki w sobote?
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Jeżeli nadawca dopłacił za taką opcję to tak.
PoleK
Kontakt:

Post autor: PoleK »

kurier to przezytek kiedy poczta potrafi mi z miasta oddalonego o 500km paczke dostarczyc w 24h:)

a DHL jest gorszy od poczty... trzeba doplacac za sobote...

i zaraz mnie zjada, ale tak jest, poczta sie poprawia, albo kalisz to takie szczesliwe miejsc,e ze paczki docieraja szybko od zawsze... a ostatnio jakos wybitnie przyspieszyli.
http://www.pinkbike.com/photo/5516869/
http://tnij.com/Sprzedam_stuff :)
vaxupoto
Kontakt:

Post autor: vaxupoto »

DHL dostarcza w soboty za dopłatą, ale polecam UPS, też dostarcza w soboty i moim zdaniem to najszybszy i najpewniejszy kurier.

kurier to przezytek kiedy poczta potrafi mi z miasta oddalonego o 500km paczke dostarczyc w 24h:)

a DHL jest gorszy od poczty... trzeba doplacac za sobote...

i zaraz mnie zjada, ale tak jest, poczta sie poprawia, albo kalisz to takie szczesliwe miejsc,e ze paczki docieraja szybko od zawsze... a ostatnio jakos wybitnie przyspieszyli.
no niestety jak dla mnie poczta podnosi opłaty, a czas dostarczenia wydłuża, niedawno miałem sytuacje gdy list z USA doszedł w takim samym czasie jak priorytetowy polecony poczty polskiej, chociaż czasami zdarza się, faktycznie, że paczka z drugiego końca Polski jest na drugi dzień u mnie, ale to kwestia farta
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

PoleK pisze:i zaraz mnie zjada, ale tak jest, poczta sie poprawia, albo kalisz to takie szczesliwe miejsc,e ze paczki docieraja szybko od zawsze... a ostatnio jakos wybitnie przyspieszyli.
Mi tez szybko idzie, 1-2 dni to max :P
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

mnie kiedyś paczuszka z Chin przyszła w 4 dni a paczka z Łodzi do Warszawy pocztą szła 7 masakra!
brooce
Kontakt:

Post autor: brooce »

Polek, chyba Kalisz to takie miejsce ;) Albo miałeś farta. Ja tam wolę na farta nie liczyć i dopłacić te pare zł a mieć pewność że przesyłka będzie następnego dnia (nie mówię konkretnie o sobocie).
http://brooce.pinkbike.com
vaxupoto
Kontakt:

Post autor: vaxupoto »

brooce pisze:Ja tam wolę na farta nie liczyć i dopłacić te pare zł a mieć pewność że przesyłka będzie następnego dnia (nie mówię konkretnie o sobocie).
dokładnie, ostatnio dużo sklepów internetowych przechodzi na usługi kurierów, niewiele wyższe od poczty polskiej, niestety z tego co pamietam wysyłka taka express na weekend to większe sumy od 60zł za paczke
maxxis
Kontakt:

Post autor: maxxis »

Ja tam z DHL już kilka razy skorzystałem i paczka na drugi dzień zawsze u mnie była. :wink:
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

DHL to chuje, wyślesz coś za pobraniem to paczka jest na drugi dzień dostarczona a na przelew kasy się czeka 2 tygodnie! bo mają w regulaminie zapisane że taki mają czas dostarczenia i jeszcze ani razu mi się nie zdarzyło aby wcześniej przelali :/

zapewne każdemu przelewają jak najpóźniej w ten sposób pewnie obracają kasą klientów przez te 2tyg na lokatach krótkoterminowych - przy tak dużej ilości klientów to kupa kasy z odsetek pewnie - JEBAĆ ICH! poczta polska w 2-3dni przelewa kasę z pobrań
ODPOWIEDZ