Walnięci pozerzy

Sauron
Kontakt:

Walnięci pozerzy

Post autor: Sauron »

Ale mam problematica!!!!!!!!!! Wyjeżdżam sobie kiedys pojaźdźić z kumplem a tu wyjeżdża 4 bahorów na dualówkach (jeden z nich ma integrala, a nie skacze tylko kozaczy, praktycznie to wszystkie te bahory kozaczą) wyciąglismy ich na małe schodki, aby zobaczyć co potrafia bo sie chwalili że skaczą. Ja zeskoczyłem, kumpel zeskoczył a oni nie, broniąc się różnego typu wymówkami (że te schody są za duże, że długo nie skakali), ja pierdoel jush mi nerwy nie wytrzymują jak szedłem z kumplem to myślałem że zwale tego bahorzaka z rowerka i mu napierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :/ co wy byśćie zrobili bo oni nas "BAJKERÓW" w ten sposób obrażają, maja rowerki (dualówki) po to bay sie tylko wyróżniać i pokozaczyć.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=294906
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Ja bym mial takich w dupie, poza tym czy te schody faktycznie byly male???
barnej
Kontakt:

Post autor: barnej »

Mnie tez tacy wqrwiaja... Mówi gosciu ze nic nie umiem, bo sie wywalilem jak dropa robiłem, taki gowniarz moze z 11 lat, a sam przedniego koła nie umie podnieść...
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

bez cisnien... czy naprawde w twoim zyciu nie ma wiekszych problemow?

pyt. do wielu ludzi z dh zone...

po co sie przejmujecie takimi drobiazgami... ?
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
barnej
Kontakt:

Ale i tak mam juz ich wszystkich gdzies, ich sprawa... Tylko tamten jeden gosciu mnie zdenerwował ostro...
Sauron
Kontakt:

ahhh
te schody miały zzzz 10 metrów długości
tylko
Maciek_08
Kontakt:

Post autor: Maciek_08 »

Takich postów było już 10000000000000000.
Jak chcesz się pożalić to napisz może do bravo albe do innego pisemka. Nie masz inych problemów tylko pazerzy? Jeści Cię denerwują to idź im to powiedz może Ci ulży.
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

uzekla mnie twoja historia jezdzi sie dla siebie a nie dla gowniazy zeby cos im udowadniac
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

w sosnowcu jest jakis durny lebek na Konie Roast ktory wszystkim chwali sie ze jest 4 w generalce w dualu w polsce<hahaha> a ma ze 12lat <hahaha>
jak kolesie(tez jakies cioty ale przynajmniej cos proboja i nie pozeruja) wyciagneli go na hopki ktore ledwo od ziemi odstawaly to mowil ze to za male i roweru szkoda :/:/ czekam tylko az reke wycwicze i z nim pojezdze...a jak mnie wkurwi to wpierdole...
niestety to juz sie malo smieszne robi:(
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Najlepiej takim jak sie ich przedstawi kumplom i niech pomecza kolesi co umieja. Im więcej ludzi ty wieksza siera i mozna im pojechać na koniec od pozerów i debili (no bo jak to nazwać).
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

ej sauron i quake wy chyba macie jakies pro-blemy albo jestescie po-jebani . zajmijcie sie lepiej soba .
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

na tak 8!k3r ale czasami wkurza mnie to że jakiś gówniarz który ma rodziców z kasą w kieszeni i kupi jakiś wypasiony rowerek, ochraniacze i jedzie na jakiś zjazd a później jak się go zapyta czy zjeżdża to powie że już zjeżdżał i zmęczony jest albo że zjechałby ale roweru nie chce katować. takie szlamy powinno się tempić. zacznijmy od Wojtekdh:> joke!

ale czasami wśród takich gówniarzy trafiają się młode talenty ze smykałką do rowerów. ale nawet jak jest pozerem to zamiast wyśmiewać się z niego że jest pozerem albo walić mu w mordę można dać kilka porad i pomóc mu.
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

gil:
sam sie kurwa zajmij soba, pewnie tez taki pierdalniety jestes i sie rzucasz

nie jade na lebkow ktorzy sie dopiero ucza tylko na jednego pierdolonego pozera-nie kolesia z dobrym sprzetem ktory niec nie umie tylko prawdziwego pozera ktory szpanuje rowerem,nic nie umie, jest gruby i wszystkim kozaczy ze jest swietny
ViPeRek
Kontakt:

Post autor: ViPeRek »

stary wez sie pie***lnij w leb, czy ty sie nigdy nie uczyles jezdzic na rowerze?? Moze oni dopiero zaczynaja co?? Moze ten sport ich zaczyna krecic a ty zamiast im zaoferowac pomoc to chciales im dopier***ic. respect dla ciebie buuuhahahahahaha
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

dh-maniak: ja raz powiedziałem jednemu na BMX że powinien mocniej kiere ciągnąć przy bunnym ( mial chyba 13 lat ) a on mi na to że sam nie umiem a innych pouczam i że on doskonale wie jak to się robi bo zna kogośtam i on mu powiedział jak jeździc. A ja nawet nie umiem "konika" zrobić.

I co takiemu powiedziec??? Szczena mi opadła.....
Kazałem mu spier***** zanim sie nie wkurze i sobie pojechał.
barnej
Kontakt:

Viperek jak byts dokladnie poczytał to bys tego nie pisał - oni sie chwalil ze wszystko umią itp a gowno prawda, gdyby sie naprawde uczyli, i by mówili ze sie dopiero uczą to nawet bym ich pochwalił...
Prezes
Kontakt:

Post autor: Prezes »

takie przypadki sa teraz wszędzie bardzo częste bo posiadanie małego rowerka na duzych oponach z duzym amorem jest teraz bardzo modne ;/

chciałbym zeby było tak jak kiedyś że wszycsy jezdzili XC a dirt i inne extremalne odmiany nie były tka popularne
nie było gówniarzy którzy naoglądali sie extrema i uważaja że wszystko potrafią, patrzą na ciebie jakbyś był totalnym zerem a sami nic nie robią lepiej - poprostu takich zabić !!

ale wkurwiający są też kolesie którzy jeżdzą tylko po to żeby sie popisać przed jakimiś panienkami, jezdzisz dla siebie a nie dla jakies Dupencji
gg 2566246

my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

chodiz mi o to quake ze chcesz mu wy-********* jak sam piszesz i dlatego masz problemy glupolu
Sauron
Kontakt:

Cioty głupie zrozumćie nauczcie sie czytac, ci kolesie to straszni kozacy i kozaczą że nic nie umią nie podaba się coś komuś to wypierdalać z forum głupi lamuchy
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=294906
ODPOWIEDZ