[Szczyrk] Avalanche Skrzyczne 2009
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Ludzie opamiętajcie sie ! Nagroda to najmniejszy problem. Zorganizowanie czegos takiego na taką skale bez zadnego zezwolenia, zaplecza medycznego to czyste szaleństwo. Macie pojecie ile turystow chodzi po skrzycznym ? Potrąćcie jednego a będzie chryja na długie lata... Uruchomcie swoje wypalone mózgi wkońcu.
Zwróć uwagę, że chodzi o Małe Skrzyczne, więc zjazd nartostradami, a nie szlakiem turystycznymi - spotkać tam jednego turystę w środku sezonu jest trudno, więc o tłumy w połowie października bym się nie martwił.groochas pisze:jordie masz racje, pusc 100 rowerzystów szlakiem turystycznym. Gratuluje wyobraźni...
groochasKto jak kto ale ja chyba najlepiej znam Skrzyczne i wiem jak tam jest o kazdej porze dnia i nocy. i bądz spokojny nie bedziemy jechać szlakiem turystycznym tylko lesnymi drogami i nartostradami najwidoczniej masz złe wyobrazenie trasy a połowa października jest juz martwym sezonem i turystów mozna zliczyć na palcach jednak tam gdzie bedziemy jechac predzej spotka sie niedzwiedzia niz turyste. jezeli chodzi o zabezpieczenie medyczne to czy widziałeś zeby co weekend pod kolejką stała karetka i gopr w stałej gotowości???? a zapewniam ze w weekendy na Skrzycznem jeździ wiecej rowerzystów niz przybędzie 17 października rozumiem ze martwisz sie o nase bezpieczeństwo wszyscy to doceniamy. A jak by tego było mało chłopcy z wawy podsuneli pomysł o nocnym zjeździe tą samą trasą po zakonczeniu dziennego przejazdu wiec jezeli ktos byłby zainteresowany to montujcie na rowerach i kaskach mozliwie wiele sprzętu oswietleniowego.
To co robimy 5pln wpisowego i losujemy nagrode???? czy 10pln i tez losujemy. Tak czy siak Będzie losowanie teraz pozostaje kwestia wysokosci wpisowego. Głosujemy dalej
To co robimy 5pln wpisowego i losujemy nagrode???? czy 10pln i tez losujemy. Tak czy siak Będzie losowanie teraz pozostaje kwestia wysokosci wpisowego. Głosujemy dalej
http://www.bikeparkpalenica.pl tu się jeździ!!!
groochasI prosze nie obrażaj nas tu obecnych. Gdybym wiedział ze będize z tego przypał to bym nie zwoływał chłopaków. no chyba ze ty nam zamierzasz w tym przeszkodzić. Pierwsze zwaody majowe były zorganizowane dokładnie w taki sam sposób a w tym roku wyszła całkiem fajna Majóweczka juz na legalu kto był rok temu i w tym roku wie jak to wszystko sie odbywało a mi sie wydaje sądząc po twoim podpisie na forum ze chciałbyś zgarnąć taka impreze dla siebie. Jezeli jestes taki dobry pan organizator zapraszam do współpracy rzaem mogli bysmy zrobic sporą impreze np w przyszłym roku.
wracając do kwestji potrąceń turystów to takie incydenty mają miejsce co weekend z finałem sprawy na policji i w szpitalu dlatego polecam zaopatrzenie sie w ubezpieczenie OC w zyciu prywatnym. Nie chce juz wspomnać o tym co wyprawiają MX'owcy i jakie kłopoty są przez nich. jednak kazdy chce kozystać z tych gór.
wracając do kwestji potrąceń turystów to takie incydenty mają miejsce co weekend z finałem sprawy na policji i w szpitalu dlatego polecam zaopatrzenie sie w ubezpieczenie OC w zyciu prywatnym. Nie chce juz wspomnać o tym co wyprawiają MX'owcy i jakie kłopoty są przez nich. jednak kazdy chce kozystać z tych gór.
http://www.bikeparkpalenica.pl tu się jeździ!!!
-
- Kontakt:
Losowanie się mi podoba, albo poprostu mniejsze wpisowe np. 5 lub 2 zety.10 zeta jak będzie większa ekipa to zrobi się pokaźna sumka i co niektórzy będą walić na dół jak na zabicie, a to ma być fun a nie race.
Fundusz pifkowy dla wszystkich uczestników też jest dobry. Ja będę i będę się zajefajnie bawił na lajcie z innymi dhowcami i frowcami, a kto się boi to niech siedzi w chałupie i wiąże sadełko na zimę 

-
- Kontakt: