Projekt piasty - Wasze sugestie/opinie
szerokie kołnierze , ( patent z olejem w bębenku masz 100 % gwarantowane powodzenie , Sprzegło ( ciezko jak piszesz dla Ciebie ze zrobieniem tego prawa itp itd ) , zapadki popatrz na CK , Nuke Proof , znajdz kompromis ale normalka czym wiecej punktów zaczepu tym lepiej bo precyzyjniejsze pedałowanie !! widząć to co robisz dasz sobie rade i zorobisz fajna piaste
tylko pamiętaj:
czym szersze kołnierze tym sztywniej
,
punkty zaczepu czym więcej tym lepiej ! ( precyzja i brak szarpania )
i z tym olejem mnie przekonałeś
( tylko czy problemu nie bedzie z serwisowaniem )
tyle ode mnie Pozdrawiam

tylko pamiętaj:
czym szersze kołnierze tym sztywniej

punkty zaczepu czym więcej tym lepiej ! ( precyzja i brak szarpania )
i z tym olejem mnie przekonałeś

tyle ode mnie Pozdrawiam
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
mozartt za jedno mam do ciebie szacunek - jestes chyba jedyna osoba tworzaca cos dla dh/fr w pl, która bierze pod uwage co mysla uzytkownicy ale zrób piaste w odpowiednim przedziale cenowym o wadze, która sugerujesz i przy dowolnej liczbie zapadek ludzie beda sie jarac. Wiekszosc ludzi na detale nie zwróci uwagi 

-
- Kontakt:
troyo Smar może czasami powodować, że zapadki nie zazębią się całkowicie, co prowadzi do szybszego zużycia się elementów. W przypadku kilku ml oleju problem ten występować nie będzie. Czytałem wiele tematów na temat sprzęgieł DT, CK i polskiego SoulKozaka. Jestem już prawie pewny że również zastosuję takie sprzęgło.
mozarttale olej wyplucze ci smar z lozysk . W piascie rowerowej nie musisz odprowadzac ciepla z lozysk , lozyska tez nie pracuja powyzej predkosci granicznych dla smarow plastycznych i nie ma bog wie jakich predkosci obrotowych . Sam mechanizm mozesz sobie nasmarowac olejem , ale zwlewanie do srodka oleju (jesli dobrze zrozumialem) jest glupie i wiecej zaszkodzi niz pomoze .
Co do sprzęgła - to proponuję zainteresować się sprzęgłami rolkowymi. Nieskończona ilość punktów zaczepienia > all.
Blog: www.uzurpator.com.pl | Zębatki: www.trybo.pl