9,5 tys zł co z tym zrobić???????
Ale zawsze jeszcze możesz wydać tak:
1500 Golf Seria 1
500 kijowe sóbłofery z makro
200 jeszcze bardziej kijowe radio
50 seria nalepek na ałto
100 przyciemnienie szyb
20 tandetna koncówka na wydech ( srednica min 20cm)
100 nowjutki dresik
500 jak jush chiałes rower do de ha o to macrokesz oczywiście
A reszte masz na wejscia do wiejskich kluboof, bene do Golfa itp
PS podobno laski na to lecą!!!
1500 Golf Seria 1
500 kijowe sóbłofery z makro
200 jeszcze bardziej kijowe radio
50 seria nalepek na ałto
100 przyciemnienie szyb
20 tandetna koncówka na wydech ( srednica min 20cm)
100 nowjutki dresik
500 jak jush chiałes rower do de ha o to macrokesz oczywiście
A reszte masz na wejscia do wiejskich kluboof, bene do Golfa itp
PS podobno laski na to lecą!!!
Jak chcesz coś ekstra polecam coś takiego http://racing.liro.com.pl/racing/FOES/htm/3.htm ściągniemy Ci taki rowerek od europejskiego dystrybutora.
http://racing.liro.com.pl
Do Paul_ems i madred . Jak wam sie tak makrokesze podobaja to je sobi sami kupcie, jak ktos ma troche wiecej kasy na rower to go trzeba od szpanerów i dresów wyzywać????Czy ja tu czuje zazdrosć????Co nie fajnie jest jak sie widzi kolesia na fajnym sprzeciku jak sie dragstarem lub czyms podobnym pomyka??To nie jest mój pierwszy rower i ze wydaje na niego tyle kasy to zanaczy ze jestem pozerem!!Jak ktos ma fajny rower to juz pozer??
Iron_Man:
1 czy ja powiedziałem ze jesteś pozerem albo coś......NIE
2 przeciez napisałem ze moim zdaniem big hit jest najlepszy (radził bym jak bym Ci zazdrościł??)
3 Z tym makrocashem byl zart i powinienes sie domyslic (kupic golfa i dresik - myslales ze mowei powaznie czy co ????)
4 nie pomykam na dragu ale na "dostosowanym" xc (smiej sie smiej)
5 fajnie ze zaczniez w dh (im wiecej ludzi tym lepiej niech sie rozwija)
Mam nadzieje że wyjaśniłem. Bo Ty nerwowy jakiś jesteś.
PS Jak kupisz sie pochwal. :D
1 czy ja powiedziałem ze jesteś pozerem albo coś......NIE
2 przeciez napisałem ze moim zdaniem big hit jest najlepszy (radził bym jak bym Ci zazdrościł??)
3 Z tym makrocashem byl zart i powinienes sie domyslic (kupic golfa i dresik - myslales ze mowei powaznie czy co ????)
4 nie pomykam na dragu ale na "dostosowanym" xc (smiej sie smiej)
5 fajnie ze zaczniez w dh (im wiecej ludzi tym lepiej niech sie rozwija)
Mam nadzieje że wyjaśniłem. Bo Ty nerwowy jakiś jesteś.
PS Jak kupisz sie pochwal. :D
-
- Kontakt:
powtorze sie :p big hita (zwyklego) albo kompa i do niego juniora np :]
fajny rowerek :P ale sluchaj sie innym moze, co to sie bardziej znajom niz ja =] ps jesli nie jest to twoj pierwszy rower, to znaczy ze nie jestes poczatkujacy, wiec chyba powinienes miesc rozeznanie w sprzecie (przynajmniej ja to tak pojmuje :])
fajny rowerek :P ale sluchaj sie innym moze, co to sie bardziej znajom niz ja =] ps jesli nie jest to twoj pierwszy rower, to znaczy ze nie jestes poczatkujacy, wiec chyba powinienes miesc rozeznanie w sprzecie (przynajmniej ja to tak pojmuje :])
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
[quote="ABBATOIR"]ja proponuje wsadzic to w dupe a potem powiedziec jakie to uczucie miec 9,5kzl w dupie....
joke[/quote]
hehe, to samo chcialem mu zaproponowac:) ale pomyslalem, ze moze ktos inny to zrobi za mnie i udalo sie:) <jupi> :D
joke[/quote]
hehe, to samo chcialem mu zaproponowac:) ale pomyslalem, ze moze ktos inny to zrobi za mnie i udalo sie:) <jupi> :D
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D