Mavic 729 vs 823
Mavic 729 vs 823
Witam
Czy mavic 729 znacząco różni sie od 823 ?
Czy warto dołożyć ?
A może ktoś poleci inne mocne w miarę najlżejsze obręcze do dh ?
Czy mavic 729 znacząco różni sie od 823 ?
Czy warto dołożyć ?
A może ktoś poleci inne mocne w miarę najlżejsze obręcze do dh ?
-
- Kontakt:
RoMio*Dh nie ma sensu pakowac sie w 823 jak nie bedziesz bawic sie w opony ust (moim zdaniem warto choc czasem troche wiecej zachodu jest). Na obreczach bym nie oszczedzał jak masz zamiar cisnąc i przynajmniej na tył dał 729. Ew. poczekał na zapowiadana nowa super duper obrecz od spanka za trylion bilionów ale nie wiem o niej za duzo wiec poszukac sam musisz co oni maja jakos niedługo wypuscic.
RoMio*Dh do 823 trzeba specialne nyple, które sa ciezsze. Róznica koło 30-40g jesli dobrze pamietam. 823 bierz jak chcesz opony bezdetkowe. Fajny patent bo sneaków nie ma, lepiej sie toczy i lzej efektywnie + na niskich cisnieniach ładnie dziala ale wiecej roboty przy zakladaniu jest (nie jakos znacznie).
RoMio*Dh da się montować zwykłe opony z dętkami.
Jeździłęm na obu obręczach i byłem z obu b.zadowolony. Zostałem przy ex823 tylko dlatego, że lubie pokombinować z oponami (raz takie, raz siakie), a UST poszerza zakres możliwości doboru opon.
Spaced pierwsze słysze o "specjalnych" nyplach. 2 kpl ex823 przejeździłem na Machach i DT... i co? i nic:)
Jeździłęm na obu obręczach i byłem z obu b.zadowolony. Zostałem przy ex823 tylko dlatego, że lubie pokombinować z oponami (raz takie, raz siakie), a UST poszerza zakres możliwości doboru opon.
Spaced pierwsze słysze o "specjalnych" nyplach. 2 kpl ex823 przejeździłem na Machach i DT... i co? i nic:)
-
- Kontakt: