Lekka rama DH do 3000zł
-
- Kontakt:
piotrex ale rama może być używana, więc w 3000 się zmieszczę. Właściwie cane corso spełnia wszystkie kryteria , ale.... Z tego co wiem to sudi ma cane z powietrznym damperem , może się wypowie jak to działa. Raczej bedę szukał uzzi vpx (tu niestety air odpada, ale za to mam tytanową sprężynę
) , jeśli nic godnego uwagi nie znajdę , to zastanowie sie nad cane corso.

MateuszWLCK uzywka nie oznacza, ze kazda ramke pozeni 3tysi dostaniesz. Masz ograniczony budżet to nie wybrzydzaj tak z tą waga bo to nie jest najwazniejsza sprawa, a mozesz sie na tym przejechać. Pomijam fakt, ze jak w dhx aira sie pakujesz to sugeruje sie zapoznac z jego praca wczesniej bo nie wszystkim leży.
A uzzi to raczej taki uniwersalny bike niz stricte downhillówka
A uzzi to raczej taki uniwersalny bike niz stricte downhillówka

Si -to prawda, że śmigam na cane 09 z airem .
Wypowiem się tylko na jej temat, bo w sumie i tak wybór będzie Twój.
Cane z dhx-em powietrznym pracuje bosko i zachowuje się bosko zarówno na trasach dh jak i wtedy gdy chce się freeridowo poszaleć . Rama świetnie skręca , jest lekka ( 3765g -15.5'' ) i pracuje doprawdy zacnie z tym damperem . Generalnie kto wsiądzie na cc z powietrzniakiem, przechodzi mały szok, że to tak sobie rady daje - jest niebywale płynnie i te 210mm chodzi jak masło trzymając glebę jak przyklejoną ( lecz z umiarem - bo na szczęście nie zachowuje się jak v10
) .
Sama rama faktycznie jest konstrukcyjnie znacznie poprawiona . Śmigam już na niej trochu i mój rower, który aktualnie waży 15.9kg nie narzeka na nic ... Nie jeżdżę nader delikatnie - lubię grzmocić po kamieniach, uwielbiam ścianki... latam dropy ( obecnie z umiarem- tak do 6m, bo niestety zbyt kontuzja się odzywa czasami - wczoraj miałem wielkiego smaka na 7m gapa.... ale odpuściłem z powodu ręki - wrócę za 2-3 tygodnie i polecimy ) - generalnie nie oszczędzam roweru . Cane daje sobie rady idealnie . Mogę nawet podpisać się pod tym, że cc daje rady na dirtowiskach, bo na rzeszowskich olszynach rower całkiem ogarniał temat, choć może zbyt wysoko się nie latało ( w porównaniu do miejscowych sztywniaków ) .
Generalnie Kupujesz ramę do dh z duszą fr i możliwościami użytkowania jako super zabawki, gdy jakiś dircik się napatoczy .
Wypowiem się tylko na jej temat, bo w sumie i tak wybór będzie Twój.
Cane z dhx-em powietrznym pracuje bosko i zachowuje się bosko zarówno na trasach dh jak i wtedy gdy chce się freeridowo poszaleć . Rama świetnie skręca , jest lekka ( 3765g -15.5'' ) i pracuje doprawdy zacnie z tym damperem . Generalnie kto wsiądzie na cc z powietrzniakiem, przechodzi mały szok, że to tak sobie rady daje - jest niebywale płynnie i te 210mm chodzi jak masło trzymając glebę jak przyklejoną ( lecz z umiarem - bo na szczęście nie zachowuje się jak v10

Sama rama faktycznie jest konstrukcyjnie znacznie poprawiona . Śmigam już na niej trochu i mój rower, który aktualnie waży 15.9kg nie narzeka na nic ... Nie jeżdżę nader delikatnie - lubię grzmocić po kamieniach, uwielbiam ścianki... latam dropy ( obecnie z umiarem- tak do 6m, bo niestety zbyt kontuzja się odzywa czasami - wczoraj miałem wielkiego smaka na 7m gapa.... ale odpuściłem z powodu ręki - wrócę za 2-3 tygodnie i polecimy ) - generalnie nie oszczędzam roweru . Cane daje sobie rady idealnie . Mogę nawet podpisać się pod tym, że cc daje rady na dirtowiskach, bo na rzeszowskich olszynach rower całkiem ogarniał temat, choć może zbyt wysoko się nie latało ( w porównaniu do miejscowych sztywniaków ) .
Generalnie Kupujesz ramę do dh z duszą fr i możliwościami użytkowania jako super zabawki, gdy jakiś dircik się napatoczy .
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
To nic , normalnie płacisz czy nowe czy używane.bamix71 pisze:p.s jakie cło i vat???jest używana i tyle
Hihi , Radek sprzedaj mu swoją za 3 tyś , zrób mu prezentbamix71 pisze:piotrex...szuka uzzi to ma!!

To zależy - czy jakaś firma specjalizująca się wysyłkami do Polski czy zwykły UPS - tutaj nie ździwiłbym się gdyby kosztowało nawet więcej.bamix71 pisze:kosz paczki z USA lotniczej to coś ok 150$???
PS - Sprawdziłem aż sam się śmieje. Wysyłka UPS kosztuje zależnie od czasu dostarczenia od 570 do 717 baks

KaczorAC1...zdradze tajemnce...ale ja nie płaciłem ani vatu ani cła...a paczka wyszła mi coś ok 150$
p.s Swojej nie spyle bo zajebiscie się na niej trzaska maratony
http://www.pinkbike.com/photo/4077243/

p.s Swojej nie spyle bo zajebiscie się na niej trzaska maratony

http://www.pinkbike.com/photo/4077243/
Radix