Walnięci pozerzy

Sauron
Kontakt:

Post autor: Sauron »

Quake i Dh maniak widze że jedynie ty to wy możecie to zrozumieć bo reszta to lamy nic nie rozumujące (jeźdźi takich 2 tuściochów kozaczących w integraluj jeden ale oni nic się nie uczą
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=294906
Simonz
Kontakt:

Post autor: Simonz »

tak samo u nas dzisiaj - jakies dzieci pojechaly na jakas wycieczke rowerowa i zatrzymaly sie u nas w kolbie na rynku. My se idziemy patrzymy co za rowerki bo zauwazylem jakis wydawalo mi sie fajny a tu gowniaz probowal na przednim skakac (oczywiscie nie udalo mu sie ani razu podskoczyc i wyjebal przez kiere) a tu zaraz kumple mowia tak: "mysmy przyjechali z rzeszowa a tu wiesniaki widza pierwszy raz tyle rowerow" :p jaki kompleks ? :D
Hardcore rulez!
gg: 846952
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

oj tepic takich nastoletnich kozakow wrrr :/ zeby sobie chociaz siedzieli cicho, nawet niech sie wywyzszaja nie majac czym ale zeby jeszcze pyskowac albo ciagnac temat "jestem x w generalce pl" ech... glupie to... olac najlepiej... nie warto
what can I say... ;)
bicer
Kontakt:

Post autor: bicer »

ale nie mozna miec tez nic do kolesi ktorych rodzice maja kase i kupuja...pomyslcie sobie...jak by wasi starzy miali w **** kasy ... jezdziliscie by na zajaebistych rowerach ? czy na szrotach zeby inni nie gadali ze masz zajebisty rower i jestes pozer bo nic na nim nie umiesz...niktorzy musza sie uczyc jezdzic na rowerach z tesco za 1500zl a nie ktorzy zaczynaja na rowerach za 8000..takie jest zycie , niektorzy maja wiacej a niektorzy mniej .
wedlug mnie to zazdrosc kieruje was aby zjezdzac takich kolesi ktorzy maja kase ( oczywiscie sa tez ludzie ktorzy szpanuja ze maja tyle kasy i taki rower , to sa frajerzy i trzeba ich lac ) , sa ludzie ktorzy maja kase i tym nie szpanuja...a wy ( nei wszyscy) mowiecie ze pozer bo nic nie umie a ma zajebisty rower , taki o jakim ja sobie marze...czemu ? zawisc i zazdrosc...
skonczylem kazanie.
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

no kumam kumam ale ... z nimi men

teraz jak bylem na ostym d jak zlamalem bark jakas pielegniara do mnie jak pan se zlamal mowie ze na rowerze skoczylem a ona mi mowi ze jej syn co ma tam ok 14 lat tez tak jezdzi jak ja no no comment powiedzialem ze niech se kupi kask i niech se jezdzi

zeczywiscie to modne jest ale jak mi jakis typ kozaczy poprostu mnie to nie rusza bo wiem jak to jest :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
bicer
Kontakt:

Post autor: bicer »

zazdrosc jest chora....
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ale tu niektorzy przezywaja...

Mnie tam nic nie rusza, moze dziwny jestem ale dla mnie niech sobie kazdy robi co chce.

Che szpanowac? A niech sobie szpanuje! Krzywde mi tym robi czy co? eh...

Moze lubi? Co madrzejsi go oleja, a wy niepotrzebnie marnujecie swoje nerwy.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

max damage dobrze gada. niesz szpanują. olać ich. w ***** ich mieć. znudzi im się to pojadą.
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Wiecie co...Dajmy sobie spokuj z tymi małymi kozakami. Kazdy z nas nie ma nic do tych co chca sie czegos nauczyc, ale za to kazdy ma do tych co tylko zadaja pytania i pierdolą od rzeczy a gowno robią... Moze to im minie z wiekiem, choc przyznam sie ze jak zaczynałem to tez chciałem zaszpanowac (czyt. pozerstwo po maxie) ale szybko mnie usadzili i teaz juz jest git :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Wojciechu
Kontakt:

Post autor: Wojciechu »

niemal 2 lata pisze na tym forum... i wiecie co? chyba nawet o dragstarze tyle nie mowiliscie...

widac jedną polską ceche w was zal was za dupe sciska jak ktos ma kase na dobry sprzet. A ja mam was w dupie stac mnie na juniora t i oprocz zjezdza nia jezdze z nim na wycieczki z moja laska zajezdzajace XC i co? i c h u j wam do tego :-))))
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
freeze
Kontakt:

Post autor: freeze »

Sauron... Każdy robi to na co ma ochote, żyjemy w wolnym kraju. Dlaczego moja babcia zamiast na ukrainie nie może jeżdzic na "dualówce" po wsi po bułki?? Nie masz sie juz czego czepiac?? Moze masz okres?? Przeczytaj swojego posta i zastanów się jeszcz raz... A tak na marginesie, to ciekawe od czego ty zaczynales... Pozdro
..::: No Bike No Fun :::..
DEATH
Kontakt:

Post autor: DEATH »

zryty temat...

autor do kościoła!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=374157
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

człowieku i po **** takie pierdoły wypisujesz? czego oczekjesz ze ci kwiaty przyślemy? no straszna tragedia- są małolaty które mają rowery a nie umieja jeździć- no tez mi problem jezu
Tomesz
Kontakt:

Post autor: Tomesz »

Ja tam Wojciecha popieram,tez juz "troche" siedze na tym forum i to nie pierwszy raz kiedy komus zal dupe sciska...bo taka jest prawda.
Wiem to chodzby po sobie jak widze jakiegos (jak dla mnie) gowniarza na fajnym rowerku.
<smok>
Kontakt:

Post autor: <smok> »

A ja mam na to wyjebane. u mnie w mieście nie ma jeszcze żadnych dualówek dopiero z kumplami sobie składamy rowerki, ale co to przeszkadza że typ ma ful wypas rower i nic nie umie ?? kij mu w oko siekiera w plecy, niech dalej se uważa że jest zajebisty, nie musisz z nim gadać ani jeździć.
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

panowie light-niedlugo lowridery beda bardziej kozackie to kozaki beda jezdzily na nich.... end
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
Pawel
Kontakt:

Post autor: Pawel »

Mnie juz jeden wqr.wil, w zime skakalem sobie na hopce, za ktoryms razem jak sie rozpedzalem, typ we mnie galka rzucil, polozym rower i buuh.
(a moja historia urzekla kogos?)
ODPOWIEDZ