[Szczyrk] Avalanche Skrzyczne 2009

Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

Moim zdaniem albo losowanie "glownej nagrody" albo bez zadnego wpisowego, po prostu zwykla ustawka. Tak jak jordie napisal, nie bedzie cisnienia na sciganie.
kuciek40i4
Kontakt:

Post autor: kuciek40i4 »

Wydaje mi się, że losowanie to świetny pomysł :) Złożyć się powiedzmy po 5zł i gra :) Osób trochę będzie, ja się wybieram z 2 kumplami.
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Losowanie mi też się podoba - wszyscy będą mieli taką samą motywację do udziału, niezależnie od umiejętności, sprzętu itp.
wojteqpiotrowski
Kontakt:

Post autor: wojteqpiotrowski »

dobry pomysł.
[s]avid elixir R komplet igła 500pln+[b]FOX 40rc2 nowy 3000pln[/b]
Swistakbb
Kontakt:

Post autor: Swistakbb »

Może być losowanie nagrody , albo poprostu ściganie sie o tzw. złote gacie i potem after party gdzie wszyscy sie będą świetnie bawić i każdy będzie zwycięzcą ;]
Born to ride , ride to die !
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Ludzie opamiętajcie sie ! Nagroda to najmniejszy problem. Zorganizowanie czegos takiego na taką skale bez zadnego zezwolenia, zaplecza medycznego to czyste szaleństwo. Macie pojecie ile turystow chodzi po skrzycznym ? Potrąćcie jednego a będzie chryja na długie lata... Uruchomcie swoje wypalone mózgi wkońcu.
Konrad.P
Kontakt:

Post autor: Konrad.P »

chyba Tobie wypaliło... okazji do potrącenia jest tam mnóstwo w każdy weekend a nawet zwykły dzień, może w ogóle zabronisz nam tam jeździć ??
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

jordie masz racje, pusc 100 rowerzystów szlakiem turystycznym. Gratuluje wyobraźni...
Swistakbb
Kontakt:

groochas
Zacznijmy od tego że setki napewno nie będzie tylko sie skończy na kumplowskim spotkaniu bikerów z Bielska i okolicy w liczbie 20-30 tak myśle. Poza tym to już październik więc i turystów coraz mniej a i trasa znacznie mniej uczęszczana ;)
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

groochas pisze:jordie masz racje, pusc 100 rowerzystów szlakiem turystycznym. Gratuluje wyobraźni...
Zwróć uwagę, że chodzi o Małe Skrzyczne, więc zjazd nartostradami, a nie szlakiem turystycznymi - spotkać tam jednego turystę w środku sezonu jest trudno, więc o tłumy w połowie października bym się nie martwił.
Zeman
Kontakt:

Post autor: Zeman »

groochasKto jak kto ale ja chyba najlepiej znam Skrzyczne i wiem jak tam jest o kazdej porze dnia i nocy. i bądz spokojny nie bedziemy jechać szlakiem turystycznym tylko lesnymi drogami i nartostradami najwidoczniej masz złe wyobrazenie trasy a połowa października jest juz martwym sezonem i turystów mozna zliczyć na palcach jednak tam gdzie bedziemy jechac predzej spotka sie niedzwiedzia niz turyste. jezeli chodzi o zabezpieczenie medyczne to czy widziałeś zeby co weekend pod kolejką stała karetka i gopr w stałej gotowości???? a zapewniam ze w weekendy na Skrzycznem jeździ wiecej rowerzystów niz przybędzie 17 października rozumiem ze martwisz sie o nase bezpieczeństwo wszyscy to doceniamy. A jak by tego było mało chłopcy z wawy podsuneli pomysł o nocnym zjeździe tą samą trasą po zakonczeniu dziennego przejazdu wiec jezeli ktos byłby zainteresowany to montujcie na rowerach i kaskach mozliwie wiele sprzętu oswietleniowego.

To co robimy 5pln wpisowego i losujemy nagrode???? czy 10pln i tez losujemy. Tak czy siak Będzie losowanie teraz pozostaje kwestia wysokosci wpisowego. Głosujemy dalej
http://www.bikeparkpalenica.pl tu się jeździ!!!
Zeman
Kontakt:

Post autor: Zeman »

groochasI prosze nie obrażaj nas tu obecnych. Gdybym wiedział ze będize z tego przypał to bym nie zwoływał chłopaków. no chyba ze ty nam zamierzasz w tym przeszkodzić. Pierwsze zwaody majowe były zorganizowane dokładnie w taki sam sposób a w tym roku wyszła całkiem fajna Majóweczka juz na legalu kto był rok temu i w tym roku wie jak to wszystko sie odbywało a mi sie wydaje sądząc po twoim podpisie na forum ze chciałbyś zgarnąć taka impreze dla siebie. Jezeli jestes taki dobry pan organizator zapraszam do współpracy rzaem mogli bysmy zrobic sporą impreze np w przyszłym roku.

wracając do kwestji potrąceń turystów to takie incydenty mają miejsce co weekend z finałem sprawy na policji i w szpitalu dlatego polecam zaopatrzenie sie w ubezpieczenie OC w zyciu prywatnym. Nie chce juz wspomnać o tym co wyprawiają MX'owcy i jakie kłopoty są przez nich. jednak kazdy chce kozystać z tych gór.
http://www.bikeparkpalenica.pl tu się jeździ!!!
dhzwierzak
Kontakt:

Post autor: dhzwierzak »

Zeman, może być 5 lub 10 pln (mało istotne), kasa do kapelusza z przeznaczeniem na "fundusz pifkowy" na dole. To taka moja propozycja. Będzie fajnie i wszyscy dojadą do mety. No bo jak można nie dojechać, jak tam zimne duże na człowieka czeka :D
Jest ryzyko, jest zabawa, albo piargi (gleba) albo sława
Swistakbb
Kontakt:

Zeman
Możnaby zorganizować after party takie jak robiliście w NM jako rozpoczęcie i zakończenie sezonu bodajrze w Apropos , jakie filmy , browar wiadomo :)
Rowerek
Kontakt:

Post autor: Rowerek »

Losowanie się mi podoba, albo poprostu mniejsze wpisowe np. 5 lub 2 zety.10 zeta jak będzie większa ekipa to zrobi się pokaźna sumka i co niektórzy będą walić na dół jak na zabicie, a to ma być fun a nie race. :D Fundusz pifkowy dla wszystkich uczestników też jest dobry. Ja będę i będę się zajefajnie bawił na lajcie z innymi dhowcami i frowcami, a kto się boi to niech siedzi w chałupie i wiąże sadełko na zimę :D
kuciek40i4
Kontakt:

Post autor: kuciek40i4 »

Rowerek no kogo ja widzę! :D Pablo, widzimy się w Szczyrku co? Będę w sumie przez weekend na Żarze, będziesz? :)
Swistakbb
Kontakt:

Jakoś tak bez większego echa ta ustawka , ale licze że ponad 20 osób będzie :D wkońcu to już w następny weekend ! :D
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

Ja prawdopodobnie pojawię z dwoma osobami z Kato.
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
stiken
Kontakt:

Post autor: stiken »

Ja prawdopodobnie też się pojawię (sam z Kato) jak tylko zdąży do mnie przyjść nowy rower :)
ODPOWIEDZ