Rc3 vs Rc2x
Rc3 vs Rc2x
Przygotowuje sie do kupna nowego amora i mam dylemat między Rc3 a rc2x. Mam okazje kupić nowe Rc3 08 za 1600 z gwarancją itp albo polować na rc2x nie wiadomo ile i jeszcze jest ryzyko że coś pęknięte albo coś. Ogólnie to jak z pracą tych amorków?
RC3 zdecydowanie lepiej pracuje w 888 niż 66, dlatego polecam sprawdzonego rc2x, który na pewno cię nie zawiedzie jeżeli chodzi o pracę, o wytrzymałość zbytnio też nie musisz się martwić. Jeżeli rc3 to w 888, bo rcv w 888 bardzo fajnie pracuje już a w 66 kijowo strasznie. Po prostu rc2x pracuje tak samo dobrze w 66 jak i 888 a rc3/rcv 08r pracuje bardzo fajnie tylko w 888. Jeździłem na prawie wszystkich wymienionych modelach... Taki rocznik... jak koniecznie jedno-półka to 66 z 06-07r
Jest dokładnie tak jak napisał dedekFR1, 66rc3 jest bardziej mułowate i progresywniejsze od 888rc3. Na tym filmie masz porównanie 66rc2x i 888rc3 http://www.youtube.com/watch?v=EMQiuFAnaxU Na moim profilu pb też jest ten sam film, ale w większym formacie (u mnie się przycinał, ale u kumpli podobno było ok).