Film Streetowy, oceńcie!

Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

Spox faine te manuale w twoim wykonaniu a ja musze dalej cwiczyc:D obejzalem tez demo JIB2 oj pieknie sie zapowiada jak ktos bedzie mial niech wali na priv-a albo na forum zapoda:DDDDD
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
molmagic
Kontakt:

Post autor: molmagic »

Film naprawde niezły(umiejętności).....długo jeździsz już na bajku?długo ćwiczyłeś te tricki?
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
R@f@eL
Kontakt:

Post autor: R@f@eL »

Film był świetny :-] tylko gdyby muzyka była inna jakiś METAL:-)ale i tak filmik był zajebisty.
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

Własnie nie...... filmik jest zajebisty bo nie ma zadnego jebania na gitarach i nie zrozumiałego darcia ryja..... pierwsza klasa
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
mcmlody
Kontakt:

Post autor: mcmlody »

Filmik z dirtem w sumie mógłbym dać, ale nie ma chyba sensu, bo nic nowego nie wnosi w życie, nie robię na dircie jakichś fenomenalnych tricków...A co do tego, jak długo jeżdżę, hm....pamiętam, że w wakacje 2002 już umiałem manuala z hamulcem i one-foota na hopie:D w wakacje 2003 się nauczyłem manual to barspin, a później jakoś te wszystkie inne rzeczy na manualu przyszły do czerwca 2004, w 2003 katowałem hopy, jakoś tam się nauczyłem jeździć na hopach i stwierdziłem, że to najfajniejsza zajawka, a teraz mam ambitne plany, nie wiem, co z tego wypali, ale DIRT & STREEt 4 LIFE!!

A co do muzyki, to zawsze możecie wyłączyć głos i puścić swoją...;] jednemu się spodoba, drugiemu nie...
No pain, no gain
qbek
Kontakt:

Post autor: qbek »

8) spox
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
ODPOWIEDZ